Στην Κίσσαμο Χανίων αναζητούν την πηγή 21 κιλών χασίς

Στην Κίσσαμο Χανίων αναζητούν την πηγή 21 κιλών χασίς

Οι δύο Βούλγαροι ηλικίας  29 και 24 χρόνων και ο 33χρονος Αλβανός, που προέβαλλαν σθεναρή αντίσταση όταν τελείωσε άδοξα η καταδίωξη η οποία ξεκίνησε από το ύψος της Αγίας Πελαγίας, διαμένουν μόνιμα στην Ιεράπετρα

Ierapetrα01
Σε μια αγροτική περιοχή στην Κίσσαμο Χανίων έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν αυτούς που προμήθευσαν με μεγάλη ποσότητα χασίς τρεις αλλοδαπούς, οι οποίοι συνελήφθησαν νωρίς το πρωί της Κυριακής μετά από καταδίωξη στο Γάζι Ηρακλείου.

Οι δύο Βούλγαροι ηλικίας 29 και 24 χρόνων και ο 33χρονος Αλβανός, που προέβαλλαν σθεναρή αντίσταση όταν τελείωσε άδοξα η καταδίωξη η οποία ξεκίνησε από το ύψος της Αγίας Πελαγίας, διαμένουν μόνιμα στην Ιεράπετρα. Από εκεί είχαν ξεκινήσει με προορισμό την Κίσσαμο, όπου προμηθεύτηκαν το χασίς και επέστρεφαν στον τόπο διαμονής τους για να τα διακινήσουν, όταν εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Όμως, δεν σταμάτησαν στο σήμα για έλεγχο και χρειάστηκε πολύωρη καταδίωξη, ώσπου να εγκλωβιστεί και να ακινητοποιηθεί το όχημα που τελικά κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών. Μέσα, βρέθηκαν τέσσερις σακούλες με 21 κιλά και 50 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας, η πώληση των οποίων θα τους απέφερε περίπου 100.000 ευρώ.

Οι τρεις αλλοδαποί, που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου ο οποίος άσκησε δίωξη σε βάρος τους για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης