Έφερε λαθραία μεθαδόνη από την Βουλγαρία

Έφερε λαθραία μεθαδόνη από την Βουλγαρία

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ορεστιάδας, που είχαν ενημερωθεί για τη λαθραία εισαγωγή, του έστησαν μπλόκο στην εθνική οδό Ορμενίου– Αρδανίου

ετηνικι-31
Χάλασαν τα σχέδια ενός 53χρονου που φιλοδοξούσε να πουλήσει σε «ελληνικές» τιμές τη μεθαδόνη, την οποία αγόρασε πάμφθηνα στη Βουλγαρία. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ορεστιάδας, που είχαν ενημερωθεί για τη λαθραία εισαγωγή, του έστησαν μπλόκο στην εθνική οδό Ορμενίου– Αρδανίου.

Ο 53χρονος εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης, ακινητοποιήθηκε και υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα κατά την οποία οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του ένα πλαστικό δοχείο με διάλυμα μεθαδόνης βάρους 112,8 γραμμαρίων και μισό ναρκωτικό χάπι. Έτσι, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας που του άσκησε δίωξη για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

*** Για δυο τσιγαριλίκια που είχε πάνω του συνελήφθη ένας 60χρονος στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλοακαρνανίας, όταν σε έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας Μεσολογγίου, αλλά κατά την έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του βρέθηκαν άλλα τρία τσιγαριλίκια και δυο συσκευασίες που περιείχαν 41 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης