Αδιανόητο.... Ξεψυχούσε και οι κλέφτες άδειαζαν το σπίτι της!

Αδιανόητο.... Ξεψυχούσε και οι κλέφτες άδειαζαν το σπίτι της!

Σοκαρισμένοι οι συγγενείς της ηλικιωμένης με την εικόνα που αντίκρισαν

irakleio30
Ισχυρό σοκ περίμενε τους συγγενείς μιας ηλικιωμένης γυναίκας που άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, όπου είχε διακομιστεί πριν από λίγες ημέρες με σοβαρά προβλήματα υγείας, όταν πήγαν στο σπίτι της σε χωριό του Ηρακλείου για να προετοιμάσουν τα ρούχα της για την κηδεία.

Μόλις άνοιξαν την πόρτα, αντίκρισαν εικόνα χάους με συρτάρια ανοιγμένα ή βγαλμένα από τις θέσεις τους, ρούχα πεταμένα, έπιπλα αναποδογυρισμένα, ντουλάπια άδεια, ενώ οι άγνωστοι εισβολείς που παραβίασαν ανενόχλητοι το άδειο διαμέρισμα είχαν βγάλει ακόμα και τα μαξιλάρια από τους καναπέδες και το στρώμα από το κρεβάτι!

Από είχαν τη Δευτέρα που αποκαλύφθηκε η λεηλασία, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν και τι έκλεψαν οι «ποντικοί» που τρύπωσαν στο σπίτι, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι την ίδια ώρα η άτυχη γυναίκα έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή! Οι κάτοικοι του χωριού λένε ότι οι δράστες ήταν πιθανότατα συγχωριανοί τους ή από κάποιο γειτονικό χωριό και ίσως να μην γνώριζαν πως η ηλικιωμένη νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης