Δυο νεαροί θα διακινούσαν ένα κιλό χασίς στην Κέρκυρα

Δυο νεαροί θα διακινούσαν ένα κιλό χασίς στην Κέρκυρα

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν γίνει «σκιά» τους επί πολλές μέρες, για να μπορέσουν να τους πιάσουν επ' αυτοφώρω

Kerkyra-xasis
«Σκιά» σε δυο νεαρούς Έλληνες είχαν γίνει επί αρκετές ημέρες οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, που τους ακολουθούσαν διακριτικά βήμα προς βήμα στην Κέρκυρα, αναζητώντας την κατάλληλη ευκαιρία για να τους τσακώσουν με τις ποσότητες ναρκωτικών που θα διακινούσαν.

Το βράδυ της Τετάρτης, οι ύποπτοι ηλικίας 23 και 19 χρόνων -που δεν είχαν αντιληφθεί ότι βρίσκονταν υπό παρακολούθηση- τους οδήγησαν άθελά τους στην περιοχή Μαντούκι όπου είχαν κρυμμένο το παράνομο εμπόρευμά τους.

Μόλις το παρέλαβαν από την κρυψώνα, οι αστυνομικοί πετάχτηκαν μπροστά τους, τους ακινητοποίησαν και τους έβαλαν χειροπέδες.

Στην συσκευασία που είχαν κρυμμένη, βρέθηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και τριών γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης