Πρέβεζα: Βγήκε να πουλήσει χασίς με... παράνομο όπλο

Πρέβεζα: Βγήκε να πουλήσει χασίς με... παράνομο όπλο

Μέσα στις τσέπες του 26χρονου Έλληνα, οι αστυνομικοί βρήκαν δέκα αυτοσχέδια «φιξάκια» που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 13,7 γραμμαρίων

0000aaapreveza
Οι νυχτερινές βόλτες ενός νεαρού σε στέκια όπου συχνάζουν χρήστες ναρκωτικών σε σκοτεινά σοκάκια στην πόλη της Πρέβεζας, δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι υποψιάστηκαν ότι κάτι έκρυβε και τον σταμάτησαν για να τον ελέγξουν.

Μέσα στις τσέπες του 26χρονου Έλληνα, οι αστυνομικοί βρήκαν δέκα αυτοσχέδια «φιξάκια» που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 13,7 γραμμαρίων, αλλά και μία ηλεκτρονική ζυγαριά και αμέσως του πέρασαν χειροπέδες, με τις οποίες τον προσήγαν στην Ασφάλεια για την προανάκριση.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 26χρονου, όπου δεν βρέθηκαν άλλα ναρκωτικά. Βρέθηκε, όμως, ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο δεν είχε εκδοθεί άδεια κατοχής και κατασχέθηκε. Ο νεαρός δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση και παράνομη οπλοκατοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης