Κατάληψη στο Πανεπιστήμιο Κρήτης- Αντιδράσεις από τους καθηγητές

panepisthmio-krhths

«Εντύπωση προκαλεί το θράσος με το οποίο κάποιες ''φοιτητικές παρατάξεις'' υπερασπίζουν την καταπάτηση του δικαίου, του νόμου, ακόμη και του ίδιου του ακαδημαϊκού ασύλου», καταγγέλλει το συνδικαλιστικό όργανο των Πανεπιστημιακών

Αγανάκτηση προκαλεί η κατάληψη κτιρίου του Πανεπιστημίου Κρήτης. Το συνδικαλιστικό όργανο των Πανεπιστημιακών (ΠΟΣΔΕΠ), ζητεί από την πολιτεία, το πανεπιστήμιο και την τοπική κοινωνία να μην ανεχθούν τέτοια φαινόμενα.

Οι πανεπιστημιακοί τονίζουν ότι τις τελευταίες ημέρες, άτομα που στην πλειοψηφία τους (σύμφωνα με τα αρμόδια όργανα του Πανεπιστημίου) δεν έχουν σχέση με το Ίδρυμα, έχουν καταλάβει κτίριο του Πανεπιστημίου Κρήτης.

«Εντύπωση προκαλεί και το θράσος με το οποίο κάποιες «φοιτητικές παρατάξεις» υπερασπίζουν την καταπάτηση του δικαίου, του νόμου ακόμη και του ίδιου του ακαδημαϊκού ασύλου και μάλιστα επικαλούμενοι την προάσπιση του ασύλου. Ζητάμε από τους καταληψίες να αποχωρήσουν και να ελευθερώσουν το κτίριο ώστε να μπορέσει να αξιοποιηθεί από το Πανεπιστήμιο για τους σκοπούς που προορίζεται, την πολιτεία, το πανεπιστήμιο και την τοπική κοινωνία να μην ανεχθούν τέτοια φαινόμενα, την πολιτεία να περιφρουρήσει τη δημόσια περιουσία και τους δημόσιους χώρους, να μην επιτρέπει σε αυτά τα άτομα να παρανομούν, να καταπατούν την περιουσία και να καταστρατηγούν το αυτοδιοίκητο Πανεπιστημίου και να φροντίσει ώστε τα κτίρια να επανέλθουν στη λειτουργία που έχουν αποφασίσει τα αρμόδια όργανα του Πανεπιστημίου Κρήτης», αναφέρουν.

ΣΧΟΛΙΑ (5)

Μμ

Κότες καθηγητές, κομματοσκυλα φοιτητές.

ΑΑ

Καλά να πάθετε. Υπάρχει η νόμιμη οδός. Αστυνομία, αγωγές, μηνύσεις, στη φόρα ονόματα ΟΛΩΝ των υπεύθυνων, απο τον αξιωματικό υπηρεσίας, μέχρι τον κάθε προϊστάμενο που χειρίζεται την υπόθεση. Χαϊδέψτε τους κι άλλο με ανακοινώσεις να φοβηθούν να φύγουν...

ΜΙΚ

"...που στη πλειοψηφία τους δεν έχουν σχέση με το πανεπιστήμιο" !!! Δηλαδή, αν στην πλειοψηφία τους είχαν σχέση, θα μπορούσατε κάπως να τους ανεχτείτε; Ε... ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ!!!

Καλα σας κάνουνε

Αφού αφήνετε τα Αναρχοκουμμουνια να σας πηδάνε Καλα σας κάνουνε. Keep up the good work

ΕΛΛΑΣ

ΑΝΑΡΧΙΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ εκ του ΑΣΦΑΛΟΥΣ -- ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΩΝ-------(δεσ τσιπρα)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

turia

 Υπουργός παρέθεσε τα… επιτεύγματα της Κυβέρνησης, αλλά δεν έδωσε λύσεις στα αιτήματά τους και έτσι από τη Δευτέρα ανακοίνωσαν κινητοποιήσεις με αρχή τη Θεσσαλία. «Οι απαντήσεις που πήραµε όχι µόνο δεν µας ικανοποιούν αλλά δείχνουν ότι η κυβέρνηση έχει κάνει την επιλογή της να µην στηρίξει τον αγροτικό τοµέα»