Τσιρώνης: Το νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς θα επανέλθει σε 30 ημέρες

Τσιρώνης: Το νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς θα επανέλθει σε 30 ημέρες

Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κάλεσε τις φιλοζωικές να καταθέσουν τις προτάσεις τους

1tsironis
Το νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς θα επανέλθει σε τριάντα ημέρες, δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, στο περιθώριο των εργασιών του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας, καλώντας τις φιλοζωϊκές οργανώσει να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Να καταθέσουν τις προτάσεις τους, προκειμένου να «γίνει η μεταρρύθμιση, καθώς η σημερινή φαυλότητα δεν πάει άλλο», υπογράμμισε ο κ. Τσιρώνης, απαντώντας σε όσους αντιτίθενται στο νομοσχέδιο.

«Είχαμε εντολή από τον πρωθυπουργό να αποσυρθεί το νομοσχέδιο, επειδή υπήρχαν από διάφορες φιλοζωικές οργανώσεις αιτήματα για απόσυρσή του. Αυτά τα αιτήματα εμπόδιζαν το διάλογο, γιατί δεν κατέθεταν τις προτάσεις που ισχυρίζονται ότι έχουν. Έτσι, εμείς, με γενναιότητα αλλά και με δεδομένο ότι επιθυμούμε το διάλογο, είπαμε αποσύρουμε το νομοσχέδιο, καταθέστε μας τις προτάσεις σας για το πως πρέπει να γίνει η μεταρρύθμιση. Τώρα που κάναμε αυτή την κίνησης καλής θέλησης, περιμένουμε απο τις φιλοζωικές οργανώσεις που αντέδρασαν, καθώς δεν ήταν όλες, ούτε είναι όλοι φιλόζωοι, τις προτάσεις τους», επισήμανε.

«Η πόρτα είναι ανοιχτή», τόνισε ο κ. Τσιρώνης και πρόσθεσε: «στο διάλογο που έγινε συμμετείχαν άπαντες. Δεν αποκλείστηκε κανένας. Συμμετείχαν δεκάδες δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και όλες οι οργανώσεις».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης