Καρδίτσα: Σούβλισε γάτα με ψαρoντούφεκο και την έκλεισε σε κλουβί!

Καρδίτσα: Σούβλισε γάτα με ψαρoντούφεκο και την έκλεισε σε κλουβί!


Οι αρχές ταυτοποίησαν το δράστη χάρη σε έναν μάρτυρα οιυ τον κατονόμασε – Η γάτα χειρουργήθηκε για να της αφαιρεθεί το καμάκι

gata
Δεν χωράει ο νους την θηριωδία που έκανε ένας απάνθρωπος 58χρονος στην Καρδίτσα σε βάρος μιας ανυπεράσπιστης γατούλας, την οποία διαπέρασε στην κοιλιά με το καμάκι ενός ψαροντούφεκου και την έκλεισε μέσα σε ένα αυτοσχέδιο κλουβί, αφήνοντάς τη να αιωρείται!

Το άμοιρο ζώο έσωσαν τα μέλη του φιλοζωικού σωματείου Διασώζω που κάλεσαν κτηνίατρο, όταν το βρήκαν σε άθλια κατάσταση με το καμάκι να προεξέχει δεξιά και αριστερά από το σώμα του χωρίς να μπορεί να κουνηθεί μέσα στο κλουβί που βρισκόταν στην αυλή μιας μονοκατοικίας. Η γατούλα ναρκώθηκε, χειρουργήθηκε για να αφαιρεθεί το καμάκι και νοσηλεύεται φανερά σοκαρισμένη.

Η ταυτότητα του δράστη εξακριβώθηκε χάρη σε ένα μάρτυρας ο οποίος τον κατονόμασε κι έτσι συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καρδίτσας του άσκησε δίωξη για κακοποίηση ζώου, με την οποία τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο. Το δικαστήριο καταδίκασε τον 58χρονο σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ, αλλά με αναστολή κι έτσι αφού άσκησε έφεση αφέθηκε ελεύθερος!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης