Λακωνία: Ο ανήλικος που λήστεψε 82χρονη ξάφρισε και το ταξί!

Λακωνία: Ο ανήλικος που λήστεψε 82χρονη ξάφρισε και το ταξί!

Σε βάρος του 13χρονου τσιγγάνου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, στην οποία περιλαμβάνεται και η 33χρονη μητέρα του που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας του

ektaktiepikairotita_new
anikiko-tsigano
Σχεδόν τρεις μήνες από την ημέρα που η χώρα συγκλονίστηκε παρακολουθώντας το βίντεο με την άγρια ληστεία μιας 82χρονης γυναίκας στις Αμύκλες Λακωνίας από μια ομάδα τριών ανήλικων τσιγγανόπουλων, αποκαλύπτεται ότι ένας από τους πιτσιρίκους ήταν αυτός που διέρρηξε ένα ταξί στην ίδια περιοχή την ώρα που ο οδηγός παρακολουθούσε μαθητική γιορτή για την 25η Μαρτίου έξω από το Δημοτικό Σχολείο!

Από την έρευνα των ανδρών της Ασφαλείας Σπάρτης προέκυψε ότι αυτός που έσπασε το πρωί της Παρασκευής το παράθυρο του ταξί και άρπαξε το τσαντάκι του οδηγού που είχε μέσα 600 ευρώ, κάρτες, τις τραπεζικές του κλειδιά του σπιτιού του και διάφορα προσωπικά έγγραφα, ήταν ο 13χρονος τσιγγάνος που τους είχε απασχολήσει ξανά στις αρχές του χρόνου με τη συμμετοχή του στην επεισοδιακή ληστεία. Το τσαντάκι με όλα τα κλοπιμαία εκτός από τα χρήματα, βρέθηκε στο σπίτι του μικρού τσιγγάνου και αποδόθηκε στον ταξιτζή. Σε βάρος του ανήλικου δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, στην οποία περιλαμβάνεται και η 33χρονη μητέρα του που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας του.

Ο 13χρονος ήταν ένας από τους τρεις ανήλικους που τραυμάτισαν μια 82χρονη γυναίκα μέσα στην αυλή του σπιτιού της στις Αμύκλες, στις 3 Ιανουαρίου, στην προσπάθειά τους να αρπάξουν την τσάντα της! Μάλιστα, είχαν καταγραφεί σε ένα ανατριχιαστικό βίντεο από την κάμερα του κλειστού κυκλώματος, να τη σέρνουν βίαια στο έδαφος με αποτέλεσμα να σπάσουν τα δόντια της! Ο ανήλικος κακοποιός είχε πάει στο σπίτι της ηλικιωμένης την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δήθεν για να πει τα κάλαντα αλλά πιθανώς κατοπτεύοντας τους χώρους, και εκείνη του είχε δώσει πέντε ευρώ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης