Ταυτοποιήθηκε μετά από 20 μέρες ο άτυχος νεαρός που «έσβησε» στον Ψηλορείτη

Ταυτοποιήθηκε μετά από 20 μέρες ο άτυχος νεαρός που «έσβησε» στον Ψηλορείτη

Διαδικασίες για μεταφορά της σορού του στην πατρίδα του, τη Γερμανία - Είχε βρεθεί σοβαρά τραυματισμένος από βοσκό

Το ορειβατικό σακίδιο που ανακάλυψε ένας πυροσβέστης στον Ψηλορείτη, σε υψόμετρο 1.900 μέτρων, βοήθησε να αναγνωριστεί ο νεαρός Γερμανός που είχε βρεθεί βαρύτατα τραυματισμένος στις αρχές Μαρτίου και υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του.

Η σορός του 21χρονου Φρανς παρέμενε από τις αρχές Μαρτίου στα αζήτητα του νοσοκομείου Ρεθύμνου, ώσπου εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του από τα πράγματα που βρέθηκαν στο σακίδιο. Οι τοπικές αρχές ενημέρωσαν την πρεσβεία της Γερμανίας και εκείνη τους γονείς του άτυχου νεαρού, οι οποίοι συνεννοήθηκαν με το προξενείο της χώρας τους για να ξεκινήσει η διαδικασία επαναπατρισμού της σορού μέσω ασφαλιστικής εταιρείας.

Ο 21χρονος είχε βρεθεί σε κακή κατάσταση πριν από τρεις εβδομάδες στο Αμάρι Ρεθύμνου, όπου είχε συρθεί τραυματισμένος μετά την πτώση του από μεγάλο ύψος ενώ έκανε ορειβασία. Ένας κτηνοτρόφος τον βρήκε και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγίας Φωτεινής, απ’ όπου διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, όμως, υπέκυψε λόγω εσωτερικής αιμορραγίας.


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Οι οδοντίατροι διεκδικούν συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ - Μετ’ εμποδίων οι διαπραγματεύσεις

Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία ζητά την στήριξη της Επιτροπής Ευρωπαϊκών υποθέσεων της Βουλής - Διαβεβαιώσεις πως θα βηθήσει, έδωσε ο Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και Αντιπρόεδρος Α’ της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής, κ. Δημήτριος Καιρίδης