Επεισόδια και ξύλο «τίναξαν στον αέρα» διανομή τροφίμων στο Ναύπλιο

Επεισόδια και ξύλο «τίναξαν στον αέρα» διανομή τροφίμων στο Ναύπλιο

Μέλη από δύο οικογένειες Ρομά φέρονται να μετέτρεψαν σε «πεδίο μάχης» τον χώρο της διανομής, που διακόπηκε κακήν κακώς

Επεισόδια και ξύλο «τίναξαν στον αέρα» διανομή τροφίμων στο Ναύπλιο
Πεδίο μάχης το σημείο με δύο οικογένειες να έρχονται στα χέρια... Επεισόδια μεταξύ Ρομά διέκοψαν σήμερα το πρωί τη διαδικασία της διάθεσης δωρεάν προϊόντων που υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, με Εταίρο τον Δήμο Ναυπλιέων στα πλαίσια δράσεων του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής», το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους, στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου.



Κλείσιμο
Από νωρίς το πρωί είχαν συγκεντρωθεί δικαιούχοι του προγράμματος ώστε να παραλάβουν προϊόντα όπως κοτόπουλο, φρούτα, πατάτες και άλλα είδη. Κατά την διάρκεια της διανομής, ωστόσο, ξέσπασαν επεισόδια όταν νεαροί Ρομά με καδρόνια και σιδηρολοστούς επιτέθηκαν στα μέλη άλλης οικογενείας τσιγγάνων, μετατρέποντας σε «πεδίο μάχης» τον χώρο διάθεσης προϊόντων.





Ο Αντιδήμαρχος Ραφαήλ Μπαρού ο οποίος είναι υπεύθυνος στο Δήμο Ναυπλιέων για την διανομή, διέκοψε την διαδικασία και κάλεσε την αστυνομία να επιβάλει την τάξη. Στο σημείο κατέφθασε δύναμη της ΔΙΑΣ όπου ξεκίνησε άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό των νεαρών που προκάλεσαν τα επεισόδια.



Πηγή: argolikeseidhseis.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης