Κρήτη: Αυστηροί έλεγχοι για τις κροτίδες ενόψει Πάσχα

Κρήτη: Αυστηροί έλεγχοι για τις κροτίδες ενόψει Πάσχα

Ήδη έχει αποσταλεί διαταγή σε όλα τα αστυνομικά τμήματα του νομού, προκειμένου να διενεργούνται έλεγχοι σε καταστήματα, πλανόδιους μικροπωλητές αλλά και σε πιθανούς χώρους όπου αποθηκεύονται παράνομα κροτίδες, βεγγαλικά και πυροτεχνήματα

Με εντατικούς ρυθμούς έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες οι έλεγχοι των τοπικών αστυνομικών υπηρεσιών για την εξάλειψη του φαινομένου της παράνομης πώλησης κροτίδων, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων σε χώρους αποθήκευσης και πώλησης τόσο μέσα στην πόλη του Ηρακλείου της Κρήτης όσο και στην περιφέρεια.

Ήδη έχει αποσταλεί διαταγή σε όλα τα αστυνομικά τμήματα του νομού, προκειμένου να διενεργούνται έλεγχοι σε καταστήματα, πλανόδιους μικροπωλητές αλλά και σε πιθανούς χώρους όπου αποθηκεύονται παράνομα κροτίδες, βεγγαλικά και πυροτεχνήματα.

Κάθε χρόνο μεγάλες ποσότητες των ειδών αυτών κατάσχονται από την αστυνομία, αφού μικροί και μεγάλοι επιδίδονται στο έθιμο αυτό, με δυσάρεστες πολλές φορές για τους ίδιους, συνέπειες, ενώ οι παραβάτες συλλαμβάνονται και βρίσκονται αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, καλό θα ήταν οι ενδιαφερόμενοι να προμηθεύονται όλα αυτά τα είδη από τα καταστήματα εμπορίας παιδικών αθυρμάτων, που διαθέτουν την απαραίτητη άδεια και πωλούν προιόντα, που πληρούν όλους τους κανόνες ασφαλείας.

Επίσης τα μικρά παιδιά να κάνουν χρήση αυτών υπό την επιτήρηση των γονέων τους, καθώς εγκυμονούν σοβαροί κίνδυνοι για τη ζωή τους.

Πηγή:Cretapost.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

nikos_trakas

Ο Νίκος Τράκας, πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ, μίλησε στην εκπομπή των Γιώργου Κουβαρά και Γιώργου Πιέρρου στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6

bit

Ο Αλεξάντερ Βίνικ «ξέπλυνε» περίπου 130 εκατ. ευρώ που κατατέθηκαν στην πλατφόρμα BTC-e, προερχόμενα από κυβερνοεπιθέσεις και ζητήθηκαν λύτρα σε bitcoins - Την έκδοσή του έχουν ζητήσει και η ΗΠΑ, ενώ έχει συμφωνηθεί για τη Ρωσία