Πατούλης στους ομογενείς της Νέας Υόρκης: Η Μακεδονία είναι μία - Την ιστορία μας δεν θα την πάρουν ποτέ

Πατούλης στους ομογενείς της Νέας Υόρκης: Η Μακεδονία είναι μία - Την ιστορία μας δεν θα την πάρουν ποτέ

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης παρέστη στο Παναμερικανικό Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που διοργανώθηκε  μπροστά στην έδρα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών

«Έχουν πάρει πάρει πολλά από εμάς, τον Πολιτισμό, την Δημοκρατία, την Ελευθερία. Την Ιστορία μας και την Ψυχή μας δεν θα την πάρουν ποτέ». 

Αυτό επεσήμανε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της Κέντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) Γιώργος Πατούλης μιλώντας στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που διοργάνωσαν χθες η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης και η Παμμακεδονική Ένωση Αμερικής σε συνεργασία με το Hellenic American Congress, έξω από την έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Στο συλλαληλτήριο έδωσαν το παρών εκατοντάδες ομογενείς με ελληνικές σημαίες και πλακάτ που εξέφρασαν την κατηγορηματική αντίθεση τους στην παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σοπιανούς. 

Συγκεκριμένα, μιλώντας προς τους Έλληνες ομογενείς ο Γιώργος Πατούλης είπε συγκεκριμένα: Η καρδιά της Ελλάδος, χτυπάει εδώ στην καρδιά της Αμερικής στη Νέα Υόρκη και λέει: Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική! Είναι αλήθεια πως έχουν πάρει πάρει πολλά από εμάς, τον Πολιτισμό, την Δημοκρατία, την Ελευθερία! Την Ιστορία μας και την Ψυχή μας δεν θα την πάρουν ποτέ!


ΣΧΟΛΙΑ (1)

Βαγγέληςαρ

ΝΑΙ ΚΕ ΠΑΤΟΥΛΗ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΤΙΣΤΑΣ ΠΟΤΕ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΠΟΤΕ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΕΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΙ ΣΥ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ ΚΑΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ. Η ΧΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΕΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης