Συνελήφθη 48χρονος άστεγος για τη δολοφονία του 50χρονου στην Αγία Τριάδα του Πειραιά

Συνελήφθη 48χρονος άστεγος για τη δολοφονία του 50χρονου στην Αγία Τριάδα του Πειραιά

Και οι δύο άνδρες είχαν κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για κλοπές και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών - Ο συλληφθείς είχε εκτίσει πολυετή ποινή κάθειρξης για ληστείες

Συνελήφθη 48χρονος άστεγος για τη δολοφονία του 50χρονου στην Αγία Τριάδα του Πειραιά
Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 50χρονου, ο οποίος βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος χθες το βράδυ στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. της Αγίας Τριάδος στον Πειραιά.

Σημειώνεται ότι το θύμα έφερε τραύματα στο κεφάλι ενώ κοντά στο σημείο του εγκλήματος βρέθηκε ένα κομμάτι ξύλου το οποίο έφερε ίχνη αίματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, φερόμενος ως δράστης είναι ένας 48χρονος άστεγος. Ο 48χρονος παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί στο Αστυνομικό Τμήμα Πλατείας Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, όπου ομολόγησε τις πράξεις του και συνελήφθη. Ως κίνητρο της ανθρωποκτονίας ανέφερε προηγούμενες διαφορές που είχε με το θύμα.

Κλείσιμο
Τόσο ο 48χρονος όσο και ο 50χρονος είχαν κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για κλοπές και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ενώ ο συλληφθείς είχε εκτίσει πολυετή ποινή κάθειρξης για ληστείες.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης