Έκλεβε ποδήλατα, τα αντάλλασσε και πωλούσε τα νόμιμα

Έκλεβε ποδήλατα, τα αντάλλασσε και πωλούσε τα νόμιμα

Ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε  δικογραφία για κλοπές κατά συρροή, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών

Έξυπνο τρόπο να βγάζει κέρδος είχε βρει ένας 38χρονος Έλληνας, ο οποίος έκλεβε ποδήλατα στις Σέρρες και τα αντάλλασσε με άλλα, χωρίς να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες τους ότι αυτό που παραλάμβαναν ήταν κλεμμένο! Στη συνέχεια, διέθετε προς πώληση τα καινούργια, με αγγελίες στο διαδίκτυο!

Στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούσαν επί μήνες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για τις απανωτές κλοπές πέντε ποδηλάτων συνολικής αξίας 1.550 ευρώ από εισόδους πολυκατοικιών και καταστημάτων, που είχαν γίνει από το Μάιο ως τον Ιούλιο του 2017, εντοπίστηκε ένας κάτοικος της πόλης που είχε στην κατοχή του δυο από τα ποδήλατα. Όπως είπε, είχε δώσει το δικό του στον δράστη στο πλαίσιο ανταλλαγής.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να ψάχνουν στο Ίντερνετ για αγγελίες πώλησης ποδηλάτων και διαπίστωσαν ότι για το ποδήλατο που είχε δοθεί στον δράστη είχε αναρτηθεί αγγελία πώλησης σε ιστοσελίδα αγοραπωλησιών. Έτσι, ανακάλυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του 38χρονου που επιχείρησε να το πουλήσει και σε έναν χώρο που χρησιμοποιούσε βρήκαν δυο από τα κλεμμένα ποδήλατα, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε  δικογραφία για κλοπές κατά συρροή, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mati_istoria_arthro

«Μέσα στη θάλασσα ένιωσα ότι θα πεθάνω» λέει ο Δημήτρης Φιλιππής - «Το μόνο που ήθελα, ήταν να ξέρω ότι είναι καλά η γυναίκα μου και το παιδί μου» ανέφερε, ενώ αυτό που παλεύει να συνειδητοποιήσει είναι πώς χάθηκαν τόσες ζωές άδικα, τονίζοντας ότι το κράτος απουσίαζε