Εξιχνίασαν αιματηρή ληστεία και διακίνηση μεταναστών!

Εξιχνίασαν αιματηρή ληστεία και διακίνηση μεταναστών!

Τρεις από τους έξι δράστες που ήταν οπλισμένοι με δυο κυνηγετικά όπλα, ένα πιστόλι και ένα μαχαίρι, ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται

Εξιχνίασαν αιματηρή ληστεία και διακίνηση μεταναστών!
Όχι μόνο εξιχνίασαν άμεσα την εισβολή ληστών στο κατάλυμα μεταναστών στο Αιτωλικό που έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης και είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό ενός από αυτούς οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, αλλά ανακάλυψαν και ποιος… διακινούσε παράνομα τα θύματα!

Τρεις από τους έξι δράστες που ήταν οπλισμένοι με δυο κυνηγετικά όπλα, ένα πιστόλι και ένα μαχαίρι, ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται. Πρόκειται για Έλληνες ηλικίας 18, 21 και 25 χρόνων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου για τα όπλα, η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Οι κακοποιοί είχαν ορμήσει μέσα στη νύχτα στο προσωρινό κατάλυμα όπου διέμεναν 18 αλλοδαποί, τους ακινητοποίησαν και άρπαξαν ένα τσαντάκι μέσης που είχε μέσα 2.000 ευρώ και ένα κινητό. Ένας 29χρονος από το Μπανγκλαντές προσπάθησε να τους εμποδίσει, με αποτέλεσμα ένας από τους εισβολείς να τον πυροβολήσει με κυνηγετική καραμπίνα στο στήθος και να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου χειρουργήθηκε.

Στο πλαίσιο της έρευνας για τη ληστεία προέκυψε ότι οι 18 μετανάστες από το Πακιστάν και το Μπανγκλαντές είχαν μεταφερθεί την ίδια ημέρα στο Αιτωλικό με δυο κλειστά βαν από τα Σαγαίικα Αχαΐας για να εργαστούν στα χωράφια. Μάλιστα, αποκαλύφθηκαν τα στοιχεία ενός 34χρονου Έλληνα που συμμετείχε στην μεταφορά τους και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών, που και αυτή υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης