Διάλογος, μέσω ανακοινώσεων, συμβολαιογράφων και συλλογικοτήτων

Διάλογος, μέσω ανακοινώσεων, συμβολαιογράφων και συλλογικοτήτων

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος, «πρόκειται για τέσσερις πλειστηριασμούς που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν σήμερα σε συμβολαιογράφο στην εν λόγω περιοχή και οι οποίοι αφορούν οφειλές από επιχειρηματικά δάνεια υψηλότερων των 200.000 ευρώ 

Διάλογο μέσω ανακοινώσεων έχει ανοίξει ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών,  Πειραιώς,  Αιγαίου και  Δωδεκανήσου με τις συλλογικότητες.

Με δεύτερη ανακοίνωσή του μέσα σε λίγες ώρες ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος   Αθηνών,  Πειραιώς,  Αιγαίου και  Δωδεκανήσου, αναφέρεται στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που έχει προγραμματιστεί για σήμερα Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 στο κέντρο της Αθήνας στην περιοχή της Σόλωνος και στους σημερινούς προγραμματισμένους πλειστηριασμούς σε συμβολαιογραφείο της εν λόγω περιοχής .
         
Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος   Αθηνών,  Πειραιώς,  Αιγαίου και  Δωδεκανήσου στο πλαίσιο της ενημέρωσης της κοινής γνώμης, όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή του, παρέχει   «τις πληροφορίες εκείνες που είναι άκρως σημαντικές για τη διεξαγωγή συγκεκριμένων πλειστηριασμών και που όπως φαίνεται δεν έχουν γίνει απολύτως κατανοητές από τους διοργανωτές της εκδήλωσης διαμαρτυρίας».
         
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Σύλλογος, «πρόκειται για τέσσερις πλειστηριασμούς που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν σήμερα σε συμβολαιογράφο στην εν λόγω περιοχή και οι οποίοι αφορούν οφειλές από επιχειρηματικά δάνεια υψηλότερων των 200.000 ευρώ (800.000, 420.000, 222.000 και 225.000 ευρώ).
         
Επίσης, αναφέρει ότι «ένας και μόνο πλειστηριασμός αφορά οίκημα, το οποίο βρίσκεται στον Κορυδαλλό και δεν είναι η πρώτη κατοικία του οφειλέτη, ο οποίος διαμένει στη Βούλα Αττικής», ενώ «οι  υπόλοιποι τρεις πλειστηριασμοί αφορούν υπόγεια κτίσματα και αγροτεμάχια, τα οποία επίσης δεν αποτελούν πρώτη κατοικία των οφειλετών».
         
Ως εκ τούτου, καταλήγει ο Σύλλογος, «διαπιστώνουμε μετά λύπης μας ότι τα στοιχεία που δημοσιοποιούνται από τους διοργανωτές των διαδηλώσεων διαμαρτυρίας δεν είναι πλήρη επιδιώκοντας να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις».

Ως θεματοφύλακες όμως της νομιμότητας και της συγκεκριμένης διαδικασίας θα εξακολουθήσουμε να παρέχουμε διευκρινήσεις προκειμένου ο Έλληνας πολίτης να μαθαίνει τα πραγματικά στοιχεία των προγραμματισμένων πλειστηριασμών.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

"επιχειρηματικά δάνεια υψηλότερων των 200.000 ευρώ (800.000, 420.000, 222.000 και 225.000 ευρώ). Μιλάμε για το απόλυτο ξεβρακωμα των "δεν πληρωνω" απο τους συμβολαιογραφικους συλλογους. Απατεωνες ολκης που για την προστασια ΔΗΘΕΝ των λαικών στρωματων προστατευουν επιχειρηματιες με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ δανεια εκατονταδων χιλιάδων ευρώ. Και ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ πολύ καλά ποιους μεγαλους προστ;ατευουν με το μπλοκαρισμα πλειστηριασμών. Πουλάνε το παραμυθάκι οτι τα λαικά, φτωχά στρωματα ειχαν προσβαση σε τραπεζικό δανεισμό 300,400,600, 800 χιλιάδων Ευρώ. Το ερωτημα ειναι με τι αντάλλαγμα το κάνουν οι συλλογικοτητες προστασιας απατεώνων....Ειναι πολλά τα λεφτά Αρη.Ο νοών νοειτω. Με ενα ευκολο μεροκάματο γυμναστικης βγάζουν εβδομάδα κάποιοι. Για την Ζωή δεν μιλάω, αυτή ψηφους αφελών αλιεύει με πανηγυράκια επαναστατικότητας και επανασερβιρισμα του προγραμματος Θεσσαλονικης. Αλλά τους ΑΚΡΑΙΑ αφελεις τους εχει μαζώξει ο Σωρας με τα 600δις και το χαρισμα δανειων!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

sficterman0

« Της ζήτησαν να κάνει αισχρά πράγματα, τη χτύπησαν και τη βίασαν», δήλωσε η γιαγιά - Ο πατέρας της κοπέλας τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα για  να προστατεύσει το παιδί του -  Να ανοίξουν στόματα ζητά  ο πατέρας της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη - Ο βιασμός της 19χρονης έγινε λίγες ημέρες μετά το  άγριο φονικό

15