Κύπρος: Σύλληψη 50χρονης για οικειοποίηση 80.000 ευρώ από ένσημα

Κύπρος: Σύλληψη 50χρονης για οικειοποίηση 80.000 ευρώ από ένσημα

Επρόκειτο για βοηθό γραμματέα στο περιφερειακό νοσοκομείο Κυπερούντας η οποία κατακρατούσε τα χρήματα από τα ένσημα που διέθετε

Βοηθός γραμματέας στο περιφερειακό νοσοκομείο Κυπερούντας στη Κύπρο συνελήφθη από την αστυνομία για κλοπή 80.000 ευρώ από ένσημα. Πρόκειται για 50χρονη γυναίκα η οποία κατακρατούσε τα χρήματα από τα ένσημα που διέθετε.

Από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι έλειπαν και τα μπλοκ με τα ένσημα του 2015. Στο σπίτι της βρέθηκε ποσό 10.000 ευρώ και μπλοκ με ένσημα τόσο κενά όσο και συμπληρωμένα.

Η γυναίκα ανακρινόμενη δεν έδωσε καμία εξήγηση στην αστυνομία και εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστήριο για έκδοση διατάγματος προφυλάκισης ώστε να προχωρήσουν οι ανακρίσεις.

Το έλλειμμα των 80.000 εντοπίστηκε σε διαχειριστικό έλεγχο στο Νοσοκομείο και ακολούθησε καταγγελία του Διευθυντή στην Αστυνομία.

 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

apth

«Να μην θεωρείται ο πανεπιστημιακός χώρος, που πληρώνει ο Ελληνας φορολογούμενος, ως χώρος ανοχής παράνομων δραστηριοτήτων, από διακίνηση ναρκωτικών μέχρι τέτοιου είδους επεισόδια», δήλωσε ο κοσμήτωρας Κώστας Κατσιφαράκης