Βόλος: Φυλάκιση για «ραλίστα» χωρίς δίπλωμα και πινακίδες

Βόλος: Φυλάκιση για «ραλίστα» χωρίς δίπλωμα και πινακίδες

Ο νεαρός παραδέχθηκε ότι οδηγούσε χωρίς δίπλωμα από το 2015 (!) και ισχυρίστηκε ότι παραβίασε «κόκκινο» και «στοπ» και δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών για έλεγχο επειδή βιαζόταν να πάει να δει τα μωρά του

Δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει τα συνολικά 2.200 ευρώ που του επέβαλε το Αυτόφωρο επειδή οδηγούσε με επικίνδυνους ελιγμούς και σπάζοντας τα μπλόκα των αστυνομικών! Έτσι, ο 20χρονος «ραλίστας» που συνελήφθη την Τετάρτη στο Βόλο κατέληξε στην φυλακή! 

Ο νεαρός παραδέχθηκε ότι οδηγούσε χωρίς δίπλωμα από το 2015 (!) και ισχυρίστηκε ότι παραβίασε «κόκκινο» και «στοπ» και δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών για έλεγχο επειδή βιαζόταν να πάει να δει τα μωρά του! Όμως, δεν εξήγησε για ποιο λόγο το αυτοκίνητό του δεν είχε… πινακίδες! Μετά απ’ όλα αυτά, το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τον καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης 60 ημερών και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ.

Καθώς ο 20χρονος είχε απασχολήσει και παλιότερα την Αστυνομία για τον ίδιο λόγο, το δικαστήριο να μην δώσει ανασταλτικό χαρακτήρα στην ποινή και να μην είναι εφέσιμη, αλλά μόνο μετατρέψιμη προς δέκα ευρώ ημερησίως. Το αίτημά του για ρύθμιση της καταβολής της ποινής δεν έγινε δεκτό κι έτσι διατάχθηκε ο εγκλεισμός του στις φυλακές Κασσαβέτειας.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Τα παράσιτα του κόσμου

Γύφτοι-Γιούφτοι-Γύφτουλες-Γυφταριό! Το επίδομα των 200 ευρώ ανά παιδί το παίρνουν για να εκπαιδεύουν τα γυφτόπουλα να ληστεύουν , να κλέβουν και να πουλάνε ναρκωτικά

Ρατσιστική απόφαση

Ο ρομάς ήταν πατέρας μωρών παιδιών που τώρα θα πεινάσουν...

Ο τύπος είναι

20χρονος γυφτάκος!

Στο απόγειο μιας λαμπρής σταδιοδρομίας.

Χωρίς πινακίδες πάνε μονο αυτοί που κάτι κακό έχουν στο νου. Δε σε λέμε αχάριστο ούτε παλιοεγωιστη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης