Σε γιαπί και στο σπίτι τους καλλιεργούσαν χασισοφυτείες

Σε γιαπί και στο σπίτι τους καλλιεργούσαν χασισοφυτείες

Η αστυνομία παρακολουθούσε την περιοχή, όταν κατέφτασαν δύο άντρες ηλικίας 20 ετών για να φροντίσουν τα δενδρύλλια

Σε γιαπί και στο σπίτι τους καλλιεργούσαν χασισοφυτείες
Τα περίεργα πήγαινε- έλα σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας κίνησαν υποψίες στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι έκαναν κρυφά έρευνα στο εσωτερικό του και ανακάλυψαν τρεις γλάστρες με 15 νεαρά δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,15 εκατοστών.

Το γιαπί τέθηκε υπό παρακολούθηση και, όταν έφτασαν δύο 20χρονοι Έλληνες για να περιποιηθούν τα χασισόδεντρα, οι αστυνομικοί τους πέρασαν χειροπέδες.  Αλλά και στο σπίτι των δυο νεαρών, κατασχέθηκαν μια πλαστική συσκευασία με νερό που περιείχε 60 φυτά κάνναβης ύψους 0,10 εκατοστών,  μικροποσότητα σπόρων κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας, ένα φυσίγγιο πολεμικού τυφεκίου και εργαλεία για την καλλιέργειας.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι δύο 20χρονοι είχαν φυτέψει τα δενδρύλλια μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό τους που αναζητείται. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας στον οποίο παραπέμφθηκαν τους απήγγειλε κατηγορίες για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων, με την πρώτη από αυτές να βαρύνει και τον αναζητούμενο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης