Αλβανός μέλος σπείρας διακίνησης ναρκωτικών κρυβόταν στην Κέρκυρα

Αλβανός μέλος σπείρας διακίνησης ναρκωτικών κρυβόταν στην Κέρκυρα

Ο 26χρονος συνελήφθη πριν διαφύγει στη χώρα του

Αλβανός μέλος σπείρας διακίνησης ναρκωτικών κρυβόταν στην Κέρκυρα
Στην Αθήνα τον έψαχναν, στην Κέρκυρα κρυβόταν αναζητώντας τρόπο να διαφύγει στην πατρίδα του 26χρονος Αλβανός που συμμετείχε σε οργανωμένη σπείρα εμπόρων ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που του έκαναν τυχαία έλεγχο, διαπίστωσαν ότι ήταν αναζητούμενος.

Σε βάρος του νεαρού αλλοδαπού εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ο οποίος έδωσε εντολή να μεταχθεί στην Αθήνα για να απολογηθεί.

*** Στη Μυτιλήνη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 41χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση των δικαστικών αρχών της Άρτας, για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και χρήση πλαστού εγγράφου.

Κλείσιμο
*** Στο Αίγιο, αστυνομικοί της Ασφαλείας Αιγιαλείας συνέλαβαν έναν 54χρονο Έλληνα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου για ηθική αυτουργία σε διάφορα αδικήματα, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης πέντε μηνών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης