«Παρακαλώ να επιστρέψει το παιδί μου στο σπίτι», λέει η μητέρα του λοχία Κούκλατζη

«Παρακαλώ να επιστρέψει το παιδί μου στο σπίτι», λέει η μητέρα του λοχία Κούκλατζη

Αισθάνομαι περήφανη αλλά δεν παύω να έχω τον πόνο μου που είναι ανείπωτος, λέει η γυναίκα περιγράφοντας όσα πρωτόγνωρα ζει την τελευταία εβδομάδα

«Παρακαλώ να επιστρέψει το παιδί μου στο σπίτι», λέει η μητέρα του λοχία Κούκλατζη
Όλα όσα αισθάνεται την τελευταία εβδομάδα που το παιδί της ζει μια πρωτοφανή περιπέτεια ως κρατούμενο σε τουρκικές φυλακές
περιγράφει η μητέρα του λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη, τονίζοντας πως αυτό που προέχει είναι να γυρίσει το παιδί της στο σπίτι του. 

«Παρακαλώ να επιστρέψει το παιδί μου στο σπίτι», ήταν τα λόγια της το πρωί της Πέμπτης στον Σκάι, προσθέτοντας πως η αγωνία που ζει όλη η οικογένεια είναι μεγάλη και πως «έχουμε πίστη στο θεό και την πολιτεία ότι θα έχουμε αίσια έκβαση». «Προσευχόμαστε», πρόσθεσε η γυναίκα που διατηρώντας την αξιοπρέπειά της προσπαθεί να αντιμετωπίσει όσα ζει. 

Κλείσιμο
«Αισθάνομαι περήφανη αλλά δεν παύω να έχω τον πόνο μου που είναι ανείπωτος», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Η κυρία Κούκλατζη πάντως δεν παρέλειψε να καταγγείλει δημοσιογράφους, που όπως είπε την παγίδευσαν και δημοσιοποίησαν συνομιλία της, χωρίς εκείνη να έχει δώσει άδεια γι' αυτό. «Δεχόμαστε εκατοντάδες τηλεφωνήματα» από όλο τον κόσμο, από κάθε γωνιά της Γης, ανέφερε κι ευχαρίστησε όσους της συμπαρίστανται, ζητώντας παράλληλα σεβασμό από όλους προς την οικογένειά της και όσα περνάει. «Εγώ θέλω να μην εκμεταλλεύονται τον πόνο τον δικό μας κάποιοι δημοσιογράφοι», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης