Εξιτήριο απο το νοσοκομείο παίρνει ο Γιαννης Μπουταρης

Εξιτήριο απο το νοσοκομείο παίρνει ο Γιαννης Μπουταρης

Μετα την επιτυχή επέμβαση στεντ στην οποία υποβλήθηκε χθες - Δείτε τη δήλωση του θεράποντος ιατρού του

Εξιτήριο απο το νοσοκομείο παίρνει ο Γιαννης Μπουταρης
Μετα την επέμβαση στεντ στην οποία υποβλήθηκε χθες, ο Δημαρχος Θεσσαλονίκης παίρνει εξιτήριο απο το ιδιωτικό θεραπευτήριο οπου νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου, «ο κ.
Μπουτάρης, υποβλήθηκε σε επιτυχή επέμβαση αγγειοπλαστικής στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης».
 
Κλείσιμο
Ο θεράπων ιατρός του, επεμβατικός καρδιολόγος Χουρμούζιος Αραμπατζής, MD, PhD, FESC δήλωσε για την κατάσταση υγείας του Δημάρχου Θεσσαλονίκης: «Ο κ. Μπουτάρης επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο για προγραμματισμένο καρδιολογικό έλεγχο. Του συνέστησα να υποβληθεί σε καρδιακό καθετηριασμό - στεφανιογραφία για την απεικόνιση των στεφανιαίων αρτηριών. Κατά τον έλεγχο στον στεφανιογράφο, διαπιστώθηκαν δύο σημαντικού βαθμού στενώσεις αγγείων. Στον ίδιο χρόνο υποβλήθηκε σε επιτυχή ανεπίπλεκτη αγγειοπλαστική δύο στεφανιαίων αγγείων με εμφύτευση stent. Παρέμεινε ασυμπτωματικός σε θάλαμο κατά τις επόμενες ώρες και σήμερα έλαβε εξιτήριο σε άριστη γενική κατάσταση».

Ευχές για ταχεία ανάρρωση από τον Καλαφάτη


Καλή ανάρρωση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη ευχήθηκε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον κεντρικό δήμο και βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ) Σταύρος Καλαφάτης.

Μετά την επιτυχή επέμβαση αγγειοπλαστικής του δημάρχου, ο κ. Καλαφάτης τού ευχήθηκε περαστικά με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και με ανάρτηση στο λογαριασμό της δημοτικής παράταξης "Εντάξει".

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης