Στο Διαβαλκανικό για τοποθέτηση στεντ ο Γιάννης Μπουτάρης
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μετά την επιτυχή επέμβαση νοσηλεύτηκε στην εντατική μονάδα ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε θάλαμο του νοσοκομείου - «Όλα πήγαν καλά», δήλωσε στο protothema.gr ο γιος του
Στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται- καλά στην υγεία του- ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης μετά από επιτυχή τοποθέτηση δύο στεντ.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μπουτάρης είχε προγραμματισμένη εξέταση στεφανιογραφίας, η οποία έδειξε την ανάγκη τοποθέτησης δύο στεντ.
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μετά την επιτυχή επέμβαση νοσηλεύτηκε στην εντατική μονάδα ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε θάλαμο του νοσοκομείου.
Το protothema.gr επικοινώνησε με τον γιο του δημάρχου, Στέλιο Μπουτάρη, ο οποίος επιβεβαίωσε την είδηση, τονίζοντας πως «ήταν μία επέμβαση ρουτίνας και όλα πήγαν καλά»
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.