Το fēnix 8 της Garmin είναι το απόλυτο εργαλείο που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στην πολυάσχολη και απαιτητική καθημερινότητά σου.
Θεσσαλονίκη: Κρεοπωλείο πουλάει κρέας κροκόδειλου, στρουθοκαμήλου και καγκουρό
Θεσσαλονίκη: Κρεοπωλείο πουλάει κρέας κροκόδειλου, στρουθοκαμήλου και καγκουρό
Ο ιδιοκτήτες προχώρησε σ' αυτήν την κίνηση έπειτα από αίτημα των πελατών του - Τα κρέατα έρχονται από την Αφρική κατόπιν παραγγελίας
Κρέας κροκόδειλου αλλά και πολλά ακόμα ασυνήθιστα κρέατα έχει φέρει στην αγορά της Θεσσαλονίκης εδώ και 15 χρόνια, το κρεοπωλείου του κ. Γιώργου Εμμανουηλίδη.
Είναι μάλιστα γεγονός πως μέρα με την ημέρα όλο και περισσότερα άτομα δοκιμάζουν κρέας από κροκόδειλο, το οποίο έρχεται από τη Αφρική, κατόπιν παραγγελίας.
Ο Χρήστος Εμμανουηλίδης που εργάζεται στο κατάστημα που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Σαρανταπόρου και Βελισσαρίου στην περιοχή Ευζώνων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε σ’ αυτήν την πρωτότυπη δραστηριότητα που έχουν ξεκινήσει εδώ και χρόνια, σημειώνοντας πως η ιδέα ήρθε, όταν πελάτες τους ζητούσαν κρέας κροκόδειλου. «Λίγο η ζήτηση, λίγο η δική μας θέληση να φέρουμε κάτι το διαφορετικό από τα συνηθισμένα, όπως μοσχάρι, κατσίκι, χοιρινό, μας οδήγησε στο να το ψάξουμε περισσότερο», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «σήμερα δεχόμαστε παραγγελίες πέρα από αυτό του κροκόδειλου και για άλλα κρέατα λιγότερο συνηθισμένα όπως καγκουρό, αγριόχοιρου, στρουθοκαμήλου κ.α.».
«Το ψάχνουμε γενικά για να μπορούμε να είμαστε μέσα σε όλα. Αν μείνεις πίσω μόνο χαμένος θα βγεις», επισήμανε ο κ. Εμμανουηλίδης.
Το κρέας κροκόδειλου όπως μας εξήγησε είναι άσπρο στο χρώμα και έχει γεύση ψαριού. Μπορεί κάποιος να το κάνει σούπα, αλλά και ψητό. Η τιμή του είναι λίγο τσιμπημένη λόγω της σπανιότητάς του, καθώς μπορεί να το βρει κανείς από 30-35 ευρώ το κιλό.
Είναι μάλιστα γεγονός πως μέρα με την ημέρα όλο και περισσότερα άτομα δοκιμάζουν κρέας από κροκόδειλο, το οποίο έρχεται από τη Αφρική, κατόπιν παραγγελίας.
Ο Χρήστος Εμμανουηλίδης που εργάζεται στο κατάστημα που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Σαρανταπόρου και Βελισσαρίου στην περιοχή Ευζώνων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε σ’ αυτήν την πρωτότυπη δραστηριότητα που έχουν ξεκινήσει εδώ και χρόνια, σημειώνοντας πως η ιδέα ήρθε, όταν πελάτες τους ζητούσαν κρέας κροκόδειλου. «Λίγο η ζήτηση, λίγο η δική μας θέληση να φέρουμε κάτι το διαφορετικό από τα συνηθισμένα, όπως μοσχάρι, κατσίκι, χοιρινό, μας οδήγησε στο να το ψάξουμε περισσότερο», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «σήμερα δεχόμαστε παραγγελίες πέρα από αυτό του κροκόδειλου και για άλλα κρέατα λιγότερο συνηθισμένα όπως καγκουρό, αγριόχοιρου, στρουθοκαμήλου κ.α.».
«Το ψάχνουμε γενικά για να μπορούμε να είμαστε μέσα σε όλα. Αν μείνεις πίσω μόνο χαμένος θα βγεις», επισήμανε ο κ. Εμμανουηλίδης.
Το κρέας κροκόδειλου όπως μας εξήγησε είναι άσπρο στο χρώμα και έχει γεύση ψαριού. Μπορεί κάποιος να το κάνει σούπα, αλλά και ψητό. Η τιμή του είναι λίγο τσιμπημένη λόγω της σπανιότητάς του, καθώς μπορεί να το βρει κανείς από 30-35 ευρώ το κιλό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα