Κέρκυρα: Άφησαν ελεύθερους κλέφτες και έκαναν ακόμα 11 κλοπές!

Κέρκυρα: Άφησαν ελεύθερους κλέφτες και έκαναν ακόμα 11 κλοπές!

Οι «Μπόνι και Κλάιντ» του νησιού δεν δίστασαν στιγμή αφότου μετά τη σύλληψή τους την πρώτη φορά, τους άφησαν ελεύθερους

Κέρκυρα: Άφησαν ελεύθερους κλέφτες και έκαναν ακόμα 11 κλοπές!
Πριν από 12 ημέρες είχε αναστατώσει την Κέρκυρα ένα ζευγάρι σύγχρονων «Μπόνι και Κλάιντ», που διέρρηξε ένα παρεκκλήσι, αυτοκίνητα, καταστήματα και σπίτια και στη συνέχεια έκλεψε ένα τουριστικό λεωφορείο από το Σιδάρι με το οποίο έφτασε ως τα Γουβιά με μια ξέφρενη πορεία, παρασύροντας στο διάβα τους σταθμευμένα οχήματα, πινακίδες και κάδους απορριμμάτων!

Παρ' όλα όσα έκαναν, ο 28χρονος και η 22χρονη φίλη του που συνελήφθησαν στις 27 Ιανουαρίου, αφέθηκαν ελεύθεροι με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και του ανακριτή Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. Όμως, κάθε άλλο παρά... φρόνιμοι έμειναν, όπως αποδείχθηκε στην προανάκριση που ακολούθησε τη νέα σύλληψή τους από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. το πρωί της Τετάρτης στην πόλη της Κέρκυρας, με το Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχαν κλέψει από ένα συνεργείο.

Στις λίγες ημέρες που μεσολάβησαν μεταξύ των δυο συλλήψεων, είχαν διαπράξει ένδεκα κλοπές και διαρρήξεις! Συγκεκριμένα, είχαν κλέψει μια μοτοσικλέτα από την περιοχή της Αγίας Ελεούσας και ένα Ι.Χ. από την περιοχή Αλεπού, είχαν αρπάξει μια γυναικεία τσάντα στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, είχαν ανοίξει ένα ανασφάλιστο όχημα και είχαν κλέψει 45 ευρώ, είχαν διαρρήξει άλλα τέσσερα οχήματα και είχαν κλέψει μία μοτοσικλέτα και ένα μοτοποδήλατο στην πόλη της Κέρκυρας και είχαν «βουτήξει» χρήματα, πινακίδες κυκλοφορίας, ηχοσυστήματα και άλλα αντικείμενα, ενώ είχαν παραβιάσει και ένα σπίτι στην περιοχή Ποταμού και είχαν αρπάξει έναν υπολογιστή και 450 ευρώ! 

Κλείσιμο
Οι κλεμμένες μοτοσικλέτες, το ένα μοτοποδήλατο και το αυτοκίνητο βρέθηκαν στο πλαίσιο των ερευνών και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Ακόμη, κατασχέθηκαν δυο ολόκληρα ράδιο-cd και τέσσερις προσόψεις ράδιο-cd αυτοκινήτου και δυο κινητά που ερευνάται από πού έχουν κλαπεί. Το ζευγάρι οδηγήθηκε για μια ακόμη φορά στον εισαγγελέα, με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης