Λεμεσός: Τον εξόργισε η Τσικνοπέμπτη και τραυμάτισε πέντε άτομα

Λεμεσός: Τον εξόργισε η Τσικνοπέμπτη και τραυμάτισε πέντε άτομα

Εκνευρίστηκε από την κίνηση στον δρόμο λόγω γλεντιού - Πήγε να πατήσει με το αμάξι δύο άτομα και επιτέθηκε με μαχαίρι σε άλλα τρία

Λεμεσός: Τον εξόργισε η Τσικνοπέμπτη και τραυμάτισε πέντε άτομα
Ένας 27χρονος στη Λεμεσό της Κύπρου τραυμάτισε πέντε άτομα χθες βράδυ, γιατί δυσκολευόταν να περάσει από δρόμο, λόγω γλεντιού για τη Τσικνοπέμπτη.

Ο 27χρονος βρισκόταν στο αυτοκίνητο του με την σύζυγο και τα τρία παιδιά τους. Στην Α. Θεμιστοκλέους είχε στηθεί γλέντι και η κυκλοφορία γινόταν με δυσκολία. Ο ανυπόμονος οδηγός οδήγησε το αυτοκίνητο του προς τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο δρόμο τραυματίζοντας έναν 23χρονο. Στη συνέχεια βγήκε από το αυτοκίνητο κρατώντας μαχαίρι και τραυμάτισε ακόμα τρία άτομα 23, 24 και 25 χρόνων. Αμέσως μετά μπήκε στο αυτοκίνητο και προσπάθησε να φύγει με ταχύτητα τραυματίζοντας και έναν αστυνομικό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και προσπάθησε να τον σταματήσει.

Τελικώς ο αστυνομικός κατάφερε να τον συλλάβει.

Κλείσιμο
Ο 27χρονος θα προσαχθεί στη Δικαιοσύνη με τις κατηγορίες της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, τραυματισμό, οπλοφορία, οπλοφορία προς διέγερση τρόμου, επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και αλόγιστη και επικίνδυνη οδήγηση. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο και η κατάσταση τους περιγράφεται ως καλή αφού τα τραύματα δεν ήταν σοβαρά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης