Καλπάκι: Πέταξαν 30 κιλά χασίς και βούτηξαν στο ποτάμι!

Καλπάκι: Πέταξαν 30 κιλά χασίς και βούτηξαν στο ποτάμι!

Μόλις είδαν τους αστυνομικούς, παράτησαν τα ναρκωτικά και... βούτηξαν σε ένα ποτάμι προσπαθώντας να διαφύγουν

Καλπάκι: Πέταξαν 30 κιλά χασίς και βούτηξαν στο ποτάμι!
Η παγωνιά που επικρατούσε στην δασική περιοχή του Καλπακίου Ιωαννίνων δεν πτόησε τους δυο Αλβανούς οι οποίοι είχαν περάσει παράνομα στην Ελλάδα, μεταφέροντας πεζή ένα μεγάλο φορτίο χασίς. Μόλις είδαν τους αστυνομικούς, παράτησαν τα ναρκωτικά και... βούτηξαν σε ένα ποτάμι προσπαθώντας να διαφύγουν!

Όμως, ούτε οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας φοβήθηκαν το παγωμένο νερό! Καταδίωξαν μέσα στον ποταμό τους δύο αλλοδαπούς ηλικίας 20 και 35 χρόνων και κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους βάλουν χειροπέδες. Στην όχθη βρήκαν και τους τέσσερις ταξιδιωτικούς σάκους, που περιείχαν 23 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 29 κιλών και 250 γραμμαρίων.

Τα δέματα κατασχέθηκαν μαζί με ένα κινητό που είχαν μαζί τους οι συλληφθέντες και ζητήθηκε άρση απορρήτου τηλεπικοινωνιών. Οι Αλβανοί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενοι για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση, καθώς και παράνομη είσοδο στη χώρα. 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης