Παλλαϊκό κάλεσμα για το συλλαλητήριο της Κυριακής για τη Μακεδονία

Παλλαϊκό κάλεσμα για το συλλαλητήριο της Κυριακής για τη Μακεδονία

Περισσότερα από 2.500 λεωφορεία θα φτάσουν στην Αθήνα από την ηπειρωτική χώρα αλλά και τα νησιά - Τον λόγο θα πάρουν ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης και ο γνωστός συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης - Χαιρετισμό της Ιεράς Συνόδου θα διαβάσει ο Μητροπολίτης Σύρου

Μέρες του 1992 φιλοδοξούν να θυμίζει αύριο η Αθήνα, οι διοργανωτές του κορυφαίου συλλαλητηρίου στην πλατεία Συντάγματος, κατά της χρήσης του όρου “Μακεδονία” από τα Σκόπια. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής το πλήθος είχε ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο πολίτες, που είχαν φτάσει στην Αθήνα απ' όλες τις γωνιές της χώρας.  

Έως το πρωί της Παρασκευής η Συντονιστική Επιτροπή έκανε λόγο για περισσότερα από 2.500 λεωφορεία που θα φτάσουν στην Αθήνα από την ηπειρωτική χώρα αλλά και τα νησιά. Αν συνυπολογιστεί και ο κόσμος που θα συρρεύσει στην πλατεία Συντάγματος από την Αθήνα και την υπόλοιπη Αττική, τότε θα πρόκειται αναμφισβήτητα «για το μεγαλύτερο σε όγκο και πάθος συλλαλητήριο του... αιώνα», όπως λένε χαρακτηριστικά άνθρωποι της διοργάνωσης.

Παρά το κλίμα που επιχείρησαν να δημιουργήσουν το προηγούμενο διάστημα κυβερνητικά στελέχη, φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ ακόμη και μέλη του «Ρουβίκωνα», που προειδοποίησε πως «στις 4 Φεβρουαρίου θα χυθεί αίμα»,  οι διοργανωτές του ξεκαθαρίζουν ότι ο κόσμος δεν έχει κανένα λόγο να φοβάται. 

Δύο θα είναι οι βασικοί ομιλητές του συλλαλητηρίου, με στόχο να μην υπάρξει κόπωση στο πλήθος. Τον λόγο θα πάρουν ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης και ο γνωστός συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης,  ενώ ο μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος, θα διαβάσει σχετική ανακοίνωση της ΔΙΣ για το θέμα των Σκοπίων, περιστοιχιζόμενος από τους μητροπολίτες Δράμας, Παύλο και Χίου, Μάρκο. Σύντομους χαιρετισμούς θα απευθύνουν  εκπρόσωποι Ομοσπονδιών Ποντίων, Βλάχων, Σαρακατσάνων, Θρακιωτών κ.α. ενώ έντονη θα είναι και η παρουσία Κρητών. Βέβαιη θεωρείται -για συμβολικούς λόγους- και η παρουσία απογόνων Μακεδονομάχων στην κεντρική εξέδρα. Εκ μέρους της συντονιστικής επιτροπής, χαιρετισμό θα απευθύνει η Συντονίστρια των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου Νίνα Γκατζούλη. 
 
ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: «Το γεγονός ότι υπάρχουν χώρες που αναγνώρισαν τα Σκόπια με το όνομα “Μακεδονία” παραβλέποντας ότι έτσι γελοιοποιούνται μπροστά στην Ιστορία δεν νομίζω ότι μας αφορά, αφού η δική μας απόφαση και μόνο είναι που θα κρίνει τελεσίδικα το θέμα αυτό. Εφόσον εμείς αρνούμαστε, όπως είπα, να βγάλουμε οι ίδιοι τα μάτια μας για να είμαστε αρεστοί στις ΗΠΑ, στο ΝΑΤΟ, στην Ευρώπη κ.λπ., μπορούμε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα τη ζωή μας όπως κάναμε τόσα χρόνια. 
Αυτό όμως σημαίνει ότι θα πρέπει να αρνηθούμε κάθε άλλη παραχώρηση, όπως λ.χ. τη συναίνεσή μας να γίνει μέλος της Ευρώπης και του ΝΑΤΟ. Είναι δυνατόν να συνυπάρχουμε ειρηνικά γνωρίζοντας ότι από την άλλη μεριά υπάρχει ένα βαθύ κράτος που συνωμοτεί με άλλες διεθνείς δυνάμεις εναντίον της ακεραιότητας της χώρας μας Και γι’ αυτόν τον λόγο δεν πρέπει να έχουμε αυταπάτες, αλλά θα πρέπει να παίρνουμε όλα τα μέτρα που θα εξασφαλίσουν την άμυνα της χώρας μας. Χρειαζόμαστε μια δυνατή κυβέρνηση που να εκφράζει την πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Κι αυτό θα πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν συντομότερα, γιατί δεν είναι μόνο απαράδεκτο αλλά και ανόητο να μας κυβερνά ο οιοσδήποτε κύριος Τσίπρας σε μια ιστορική περίοδο που η θάλασσα των ιστορικών γεγονότων τείνει να γίνει θύελλα που θα δοκιμάσει τις αντοχές του σκάφους “Ελλάς” σε βαθμό εξοντωτικό».


ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: «Είναι λαϊκό δικαίωμα να αμυνθεί ο Ελληνικός λαός,  σε κάθε αλυτρωτική βλέψη των ακραίων εθνικιστικών κύκλων της FYROM, που σκοπίμως υποκινούνται σε λύση υπό την πίεση του ΝΑΤΟ.
Δεν είναι απλά γεωγραφική υπόθεση , είναι θέμα ταυτότητας, ιστορίας και στη τελική όχι περαιτέρω ταπείνωση των Ελλήνων. Με ψεύτικο όνομα , λύση δεν υπάρχει, αλλά γεωπολιτική εξυπηρέτηση των συμφερόντων ΗΠΑ και ΝΑΤΟ».
 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ: «Στόχος της διοργάνωσης είναι η εμφάνιση του κυρίαρχου λα ύ στο προσκήνιο και η ξεκάθαρη εντολή του προς το πολιτικό προσωπικό της χώρας, προκειμένου να ανατραπεί η υφιστάμενη πολιτική πλεύση που αποδέχεται σύνθετη ονομασία, η οποία θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία. Ο όρος Μακεδονία δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης. Οποιαδήποτε διαπραγμάτευση που θα περιλαμβάνει το ιερό όνομα της Μακεδονίας αποτελεί αλλοίωση της ιστορικής αλήθειας και βρίσκει απέναντι τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών. Η Ελλάδα δεν είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη για τα χρηματοοικονομικά πλούτη της, αλλά για τις άυλες αξίες της φιλοσοφίας, της επιστήμης και του πολιτισμού, που δώρισε στην ανθρωπότητα. Αυτές τις αξίες, οι σημερινοί Έλληνες και Ελληνίδες δείχνουν πως είναι έτοιμοι να τις υπερασπισθούν, στις σύγχρονες Θερμοπύλες».

ΣΧΟΛΙΑ (84)

Όλοι εκεί

Θα είμαστε όλοι εκεί, ερχόμαστε γιατί η ιστορία μας δεν χαρίζεται και δεν πουλιέται. Ναι, ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ και θα είμαι και εγώ εκεί γιατί το αίμα, η ιστορία και οι αγώνες των προγόνων μας είναι αδιαπραγμάτευτοι άσχετα από το ποιος κυβερνάει.

θεσπρωτος

Τι ασχετα ορε νταβανε ....Ασχετο ειναι , το οτι μετα την επανασταση ( αυτη που αφορισε ... η οθροδοξια ) η Ελλαδα κυβερναται απο απατριδες δοσιλογους ????? Οσο για τους αγωνες των προγονων μας , τους τιμησαν οι μετεπειτα κυβερνησεις .....με δολοφονιες φυλακησεις εξοριες αφορισμους δεν αφησαν ΚΑΝΕΝΑΝ Ελληνα πατριωτη αγωνιστη , υπερασπιστη της πατριδας ζωντανο ....ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ....... ασχετε.

ΑΠΟΡΙΑ

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ...ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟΣ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ? ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ .....ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ? ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΦΑΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΣΛΑΒΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ? ΕΙΔΙΚΑ Ο ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ....ΑΛΛΑ .

ΜΠΟΡΕΙ

Αυτό που λες να είναι αλήθεια αλλά αυτη τη στιγμή απαιτείται να είμαστε ενωμένοι. Θεωρώ πως κατι τετοιο θα εφερνε αντιδρασεις απο ατομα που δεν μπορουν να διαχειριστουν την αλήθεια. Μην ξεχνας πως η νεοτερη ιστορια ενεχει στιγμές διχονοιας και δυστυχως δεν ειναι ολοι ικανοι να την διαχειριστουν

Εθνικιστές και τί θέλουν

Πάντως οι εθνικιστές της πΓΔΜ σίγουρα θα υποστηρίζουν θερμά το συλλαλητήριο της Αθήνας, ώστε να αποτραπεί κάθε συμφωνία και συμβιβασμός, ώστε να κρατήσουν έτσι το σκέτο Μακεδονία.

οχι δεν πουλαμε

ΚΥΡΙΟΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝ ΓΥΝΑΙΞΙ ΚΑΙ ΤΕΚΝΟΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ.ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΗΔΗ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΜΩΣ ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ .ΙΣΩΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΆΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ. ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΘΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚAΝΟΥΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ .ΓΙΑ ΘΡΑΚΗ ΚΡΗΤΗ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ .ΔΙΟΤΙ ΆΛΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΉΣΟΥΝ . Η ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΝΕΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΝΤΟΥ. Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ,ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ ΝΑ ΔΙΑΛΎΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΉΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΎΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΏΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΝΑ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΉ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΟΛΟΦΆΝΕΡΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΈΝΑ ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΊΟ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ ΟΥΤΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ ΟΥΤΕ Η ΈΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΎ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΟΥΤΕ Η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΉ ΜΑΣ ΑΛΛΟΊΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ ΟΥΤΕ Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΏΝ ΜΕ ΜΙΚΡΆ ΠΑΙΔΙΆ .ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΜΑΣ .ΤΏΡΑ ΠΛΈΟΝ ΓΕΜΊΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΥΣ .ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΌΣ Η ΧΏΡΑ ΤΕΛΕΊ ΥΠΟ ΚΑΤΆΛΗΨΗ..ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΤΖΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΕΛΟΥΝ ΥΠΟ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ .ΤΑ Κ@ΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΆΡΧΙΣΑΝ ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΆΚΙ ΤΟ ΠΡΟΧΏΡΗΣΑΝ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΈΝΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΈΝΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ. TΕΛΙΚΑ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ.ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ IΣΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΦΙΚΤΟΣ

θεσπρωτος

ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ .....και αυτοι δεν αγοραζουν .......αρπαζουν , οπως αρπαζουν τα ΙΜΙΑ οι τουρκοι .... οπως αρπαζει τον πλουτο της χωρας μας το ΔΝΤ ..... οπως μας αρπαξαν και το ψωμι μας , οι κυβερνωντες μας , ( λιστα λαγκαρτ , λιστα μποργιανς , Σαμαρας Βενιζελος ...ταφοπλακα απο τον Αλεκση ....) ελλειμμα 15,6% καραμαναλης ... η ορθοδοξια μας αρπαζει .....( πληρωνουμε κηφηνες ....για να μας τραγουδανε πατερημωνια , κυριε ελεησον και αγιος ο θεος ) και εσυ τραγουδα .....η Ελλαδα ποτε δεν πεθαινει .......

@Νικος

Εάν υπάρξει προβοκάτσια φιλαράκο κακό τους κεφαλιού σας σε αυτούς που θα την κάνουν! Οι αριστεροί όλο πορδες και απειλές ειναι. Κανένας δεν έχει τα καρύδια να κάνει κάτι!

Μπαρουφακης

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ - όλοι στο συλλαλητήριο - όλοι tweet στο @BBC @CNN @RT @REUTERS @SKYNEWS κτλ.

SKITSOBLOG

2.500 λεωφορεία... συγχαρητήρια στους Έλληνες που δεν τους πειράζει να ζούνε στη φτώχεια και την ανεργία, χωρίς περίθαλψη και σοβαρό εκπαιδευτικό σύστημα, με συνεχείς μειώσεις μισθών και συντάξεων, αρκεί να μασάνε πατριδοσανό με το τσουβάλι. Τους άλλαξε η κυβέρνηση την ατζέντα και δεν πήρανε χαμπάρι...

xxx

η ατζέντα είναι μία, να φύγει αυτή η κυβέρνηση που δεν εκφράζει τον λαό

@ xxx03/02/201814:52

...και να έρθει???? Τι ακριβώς να έρθει???

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ...........

ARIS

ΠΡΟΔΟΤΗ κωλοτουμπα να δουμε τι θα εχεις να λες μετα το συλλαλητηριο! Μην τολμησεις να πουλησεις το ονομα για την καρεκλα!

Μα ποιος?

Ποιος μαζευει απο τον ταφο του δυομισι χιλιαδες χρονια μετα τοσα εκατομυρια κοσμο? Τελικα πεθανε ποτέ ο Μέγας Αλέξανδρος?

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης