Η ΕΛΑΣ κλείνει τους σταθμούς του Μετρό κοντά στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία
Mε εντολή της Αστυνομίας την Kυριακή 4 Φεβρουαρίου θα κλείσουν στις 10:00 οι σταθμοί του Μετρό Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ομόνοια - Οι πιο κοντινοί σταθμοί για να εξυπηρετηθούν όσοι θέλουν να πάνε στο συλλαλητήριο είναι σε Ευαγγελισμό, Μοναστηράκι και Ακρόπολη
Από τις 10:00 το πρωί της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου οι σταθμοί του Μετρό Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ομόνοια θα κλείσουν με εντολή της Αστυνομίας
Κλείσιμο
.
Το κλείσιμο των σταθμών του Μετρό εκτιμάται ότι γίνεται για λόγους ασφαλείας, ωστόσο αναμένεται να δυσχεράνει τους διαδηλωτές που σκόπευαν να πάνε στο συλλαλητήριο για το όνομα της Μακεδονίας.
Δείτε βίντεο: Με ομιλητή τον Μίκη το συλλαλητήριο της Κυριακής
- Η ΕΛΑΣ κλείνει τους σταθμούς του Μετρό
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.