επιβεβαίωσε ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος αποκαλύπτοντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ότι έχουν ναυλωθεί όλα τα διαθέσιμα λεωφορεία στην Κόρινθο και δεν βρίσκει η Μητρόπολη τρόπο να μετακινήσει κόσμο στην πλατεία Συντάγματος.
«Δεν υπάρχει πούλμαν για να ανέβουμε στην Αθήνα, έχουν ναυλωθεί όλα» είπε χαρακτηριστικά.
Κλείσιμο
Όσον αφορά την αλλαγή στάσης της Εκκλησίας ο κ. Διονύσιος, ο οποίος θα είναι παρών στην Αθήνα την Κυριακή, είπε ότι στη Θεσσαλονίκη «υπήρξε ένα ισχυρό μήνυμα που έλαβε και η Εκκλησία».
Εξήγησε, δε, ότι οι 9 μητροπολίτες που έδωσαν το «παρών» στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης το έκαναν γιατί «είχαμε την πληροφορία ότι θα υπήρχαν παραεκκλησιαστικά στοιχεία για να "καπελώσουν" τη συγκέντρωση».
Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Κορίνθου η Εκκλησία έχει κάθε λόγο στο Σκοπιανό «γιατί μέσα από την Εκκλησία θα περάσει αλυτρωτισμός και γλώσσα και πολλά πράγματα».
«Μια κυβέρνηση που διαπραγματεύεται πρέπει να ξέρει όλες τις πτυχές του θέματος και όλες οι κυβερνήσεις δεν έλαβαν υπόψη τους τις παραμέτρους αυτές για το θέμα» κατέληξε ο κ. Διονύσιος.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.