Νέα μαρτυρία για το θρίλερ στο Αγρίνιο: «Είδα 2 άτομα να πετούν κάτι στην λίμνη»

Νέα μαρτυρία για το θρίλερ στο Αγρίνιο: «Είδα 2 άτομα να πετούν κάτι στην λίμνη»

Η αστυνομία θα εξετάσει και μια νέα μαρτυρία ανθρώπου ο οποίος ανέφερε ότι βρέθηκε στο σημείο που αργότερα εντοπίστηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη και είδε δυο άτομα να πετούν κάτι στη λίμνη

Νέα μαρτυρία για το θρίλερ στο Αγρίνιο: «Είδα 2 άτομα να πετούν κάτι στην λίμνη»
Με «κομμένη την ανάσα» παρακολουθεί το Πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, που βρέθηκε νεκρή πριν από 18 ημέρες, στη Μυρτιά στο Θέρμο Τριχωνίδας.

Τα νέα ευρήματα στο αυτοκίνητο της 44χρονης χήρας, προκάλεσαν την άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ο οποίος διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας συμπληρωματικής πραγματογνωμοσύνης από την αστυνομία.

Τα ευρήματα που είχε εντοπίσει ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, αλλά και νέες μαρτυρίες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας δίνουν νέα τροπή στο θρίλερ του θανάτου της 44χρονης. 

Την ίδια στιγμή συγγενείς και φίλοι της άτυχης Ειρήνης από τον τόπο καταγωγής της το Δραβήσκος Σερρών με επιστολή τους στα Μέσα ενημέρωσης μιλούν για δολοφονία, όπως άλλωστε τονίζει από την πρώτη στιγμή και η οικογένεια της 44χρονης. 

Μάλιστα, στηρίζουν την άποψή τους αυτή, τόσο στο γεγονός πως η αγαπημένη τους Ρηνούλα, ήταν ευτυχισμένη και δεν είχε κανένα λόγο να αυτοκτονήσει, ενώ επισημαίνουν επίσης, πως το κινητό της τηλέφωνο ακόμη δεν έχει εντοπιστεί.

Μάλιστα, η αστυνομία θα εξετάσει και μια νέα μαρτυρία ανθρώπου ο οποίος ανέφερε ότι βρέθηκε στο σημείο που αργότερα εντοπίστηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη και είδε δυο άτομα να πετούν κάτι στη λίμνη. 

Οι νέες μαρτυρίες που έρχονται σχεδόν καθημερινά στο φως της δημοσιότητας αλλά και τα ευρύματα του δικηγόρου και του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας δείχνουν εγκληματική ενέργεια, με την αστυνομία να κρατά προσεχτική στάση και να ερευνά κάθε νέο στοιχείο, παρόλο που οι αρχικές εκτιμήσεις τους, σύμφωνα με και την πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή κάνουν λόγο για αυτοχειρία. 
Κλείσιμο

«Δεν είναι μια απλή υπόθεση και δεν θα κλείσει έτσι απλά. Υπάρχουν σημεία που προβληματίζουν», έχει τονίσει στο protothema.gr ο κ. Αναστάσιος Δέδες, τεχνικός σύμβουλος, ενώ και ο πληρεξούσιος δικηγόρος κ. Βασίλης Ταουξής επισημαίνει: «τα ευρύματα του πραγματογνώμονα δείχνουν συμβόλαιο θανάτου». 

Κι αν τα ευρύματα του πραγματογνώμονα της οικογένιας δείχνουν εγκληματική ενέργεια, ειδικά το σημείο που βρέθηκε ένα αυτοσχέδιο φυτίλι στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, στην μπαγαζιέρα, οι πραγματογνώμονες της αστυνομίας υποστηρίζουν ότι αυτό το αυτοσχέδιο φυτίλι δεν είναι προιόν εγκληματικής πράξης. Άλλωστε όπως προαναφέρθηκε, οι αστυνομικές αρχές πίστευαν στην αυτοχειρία ωστόσο όμως δεν αποκλείουν τίποτε ακόμη μέχρι και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποια με μεγάλη αγωνία περιμένει και η οικογένεια της 44χρονης. 

Παράλληλα, ένα ακόμη ερώτημα έχει προκύψει από το γεγονός ότι  ενώ το αυτοκίνητο της 44χρονης καταγράφηκε από κάμερα μετά τις 14:00 το μεσημέρι της 6ης Ιανουαρίου, σε απόσταση περίπου 15 λεπτών από το σημείο που βρέθηκε νεκρή, μια νέα μαρτυρία υποστηρίζει ότι μέχρι τις τέσσερις το απόγευμα δεν έφτασε εκεί κανένα αυτοκίνητο. 

Τη μαρτυρία αυτή έδωσε ένα κυνηγός ο οποίος υποστηρίζει ότι την ημέρα των Θεοφανείων, ημέρα που εξαφανίστηκε η Ειρήνη Λαγούδη, κανένα αυτοκίνητο δεν βρισκόταν στο σημείο που βρέθηκε νεκρή μέχρι τις 4 εκείνο το απόγευμα. Συγκεκριμένα ο κυνηγός υποστήριξε ότι από τις 15:30 μέχρι τις 16:00 δεν υπήρχε κανένα όχημα, ενώ επισήμανε ότι δεν μπορεί να γνωρίζει εάν βρισκόταν σε άλλο σημείο. Επίσης, υποστήριξε ότι το αυτοκίνητο το είδε ένας φίλος του, στο σημείο αυτό το πρωί της Κυριακής- 7 Ιανουαρίου- στις 6 το πρωί. Ο ίδιος μάρτυρας τόνισε επίσης, ότι το μεσημέρι της Κυριακής πήγε στο σημείο κοντά στο αυτοκίνητο, αλλά δεν είχε καταφέρει να διακρίνει εάν μέσα υπήρχε άνθρωπος καθώς τα τζάμια ήταν θολά και μαυρισμένα. 

Στην παραπάνω μαρτυρία έρχονται να προστεθούν και τα νέα στοιχεία που εντόπισαν από την αυτοψία που έκανε πριν από λίγα 24ωρα ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας μαζί με τους δικηγόρους. Τα στοιχεία αυτά μαρτυρούν πως ό,τι έγινε με την Ειρήνη Λαγούδη, έγινε πιθανότατα μετά το μεσημέρι. Το ρολόι στο αυτοκίνητο της 44χρονης έχει σταματήσει στις 19:40 το απόγευμα γεγονός που προκαλεί ερωτήματα για το τι έγινε από τις 14:30 το μεσημέρι, που καταγράφηκε κίνηση του οχήματος σε κάμερες, μέχρι τις 19:30 το απόγευμα.

Στο πλευρό των παιδιών και του αδελφού της άτυχης Ειρήνης, στέκονται συγγενείς και φίλοι από τον τόπο καταγωγής της 44χρονης το Δραβήσκο Σερρών. Μάλιστα, έστειλαν επιστολή στα Μέσα Ενημέρωσης ζητώντας από τις αστυνομικές αρχές να πράξουν ό,τι είναι δυνατόν ώστε να δοθεί ένα τέλος στο θρίλερ του θανάτου της αγαπημένης τους Ειρήνης. «Θλίψη, θυμός και οργή!  Αυτά είναι τα συναισθήματα που μας διακατέχουν από την ώρα που μάθαμε για τον χαμό της Ρηνούλας μας.  Θλίψη γιατί έφυγε από δίπλα μας το πιο χαμογελαστό παιδί της οικογένειάς μας. Το χαμόγελό της, ήταν αυτό που όποτε ερχόταν στο χωριό μας γιορτές και καλοκαίρια, με τους πάντα πρόσχαρους και χαμογελαστούς γονείς της, τον Παναγιώτη και τη Στεργιανή πρώτα, και έπειτα με τη δική της οικογένεια, τον «λατρευτό της καρδιάς της» όπως μας έλεγε για τον άνδρα της Σπύρο και τα παιδιά της, μάς γέμιζε δύναμη και ελπίδα για να συνεχίσουμε και εμείς τον δικό μας δρόμο, προσπερνώντας τις όποιες δυσκολίες όπως έκανε και η ίδια σε κάθε εμπόδιο της ζωής της, μικρό ή μεγάλο. Θλίψη γιατί άφησε πίσω της τρία υπέροχα παιδιά. 
 Θυμός και οργή συγχρόνως, γιατί ο τρόπος του θανάτου της, η δολοφονία της, είναι ότι πιο βάναυσο και απάνθρωπο μπορεί να χωρέσει ο νους του ανθρώπου!

 Όλοι εμείς, συγγενείς και φίλοι της Ρηνούλας από το Δραβήσκο Σερρών, που τη ζήσαμε από μικρή, ζητάμε με την ενέργειά μας αυτή και έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στην ελληνική Αστυνομία, να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Δε θέλουμε να λειτουργήσουμε εκδικητικά, δε θα μας το επέτρεπε η Ρηνούλα να λειτουργήσουμε έτσι! Θέλουμε όλοι να αναπαυθεί η ψυχή της εν ειρήνη για να μπορέσουν και τα παιδιά της να συνεχίσουν τη ζωή τους», καταλήγει η επιστολή. 
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης