Λαϊκή Ενότητα: Θα βρούμε τρόπο να σταματήσουμε και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Λαϊκή Ενότητα: Θα βρούμε τρόπο να σταματήσουμε και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Ακυρώθηκαν 72 συμβατικοί πλειστηριασμοί, αναφέρει η ανακοίνωση

Λαϊκή Ενότητα: Θα βρούμε τρόπο να σταματήσουμε και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς
Στην ακύρωση 72 συμβατικών πλειστηριασμών
προχώρησαν τα μέλη της
ΛΑΕ και άλλων πολιτικών συλλογικοτήτων του αριστερού και αντιμνημονιακού χώρου, μετά τις συγκεντρώσεις που πραγματοποίησαν στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας, αναφέρει δελτίο Τύπου του κόμματος.

Κλείσιμο
Μεταξύ των πλειστηριασμών που δεν διενεργήθηκαν, ήταν και 19 που αφορούσαν πρώτες κατοικίες που είχαν προγραμματιστεί να εκπλειστηριαστούν σήμερα. Υπενθυμίζεται πως μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, όλοι οι πλειστηριασμοί θα διεξάγονται με ηλεκτρονικό τρόπο.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΛΑΕ, αναφέρει πως «το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, έδωσε σήμερα μία πρώτη αγωνιστική απάντηση στην ψήφιση του μνημονικού πολυνομοσχεδίου από την κυβερνητική πλειοψηφία
ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, με συγκέντρωση που διοργάνωσε στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας, καθώς και συγκεντρώσεις στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας».

Συμφώνα με τα στοιχεία της ΛΑΕ, σήμερα ήταν προγραμματισμένοι 80 πλειστηριασμοί. «Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών και με τις σημερινές αγωνιστικές του κινητοποιήσεις, αφενός σε συμβολαιογραφείο του Πειραιά που διενεργούσε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, αφετέρου στα ειρηνοδικεία, έστειλε πάλι το δικό του ηχηρό αγωνιστικό μήνυμα στην κυβέρνηση, στους δανειστές, στους τραπεζίτες και στα διάφορα «κοράκια». Όπως δεν το σταμάτησαν η αστυνομική καταστολή, οι συκοφαντίες απ' όλο το μνημονιακό, πολιτικό οικονομικό και μιντιακό κατεστημένο, αλλά και η ψήφιση από την κυβέρνηση της χουντικής έμπνευσης (ν)τροπολογίας για θέσπιση ως ιδιώνυμου αδικήματος της παρεμπόδισης των πλειστηριασμών, έτσι δεν θα το σταματήσει, ούτε η μετατροπή όλων των πλειστηριασμών σε ηλεκτρονικούς» σημειώνει η ΛΑΕ.

Η ΛΑΕ και οι υπόλοιπες συλλογικότητες, το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, «θα βρει τον κινηματικό, πολιτικό και τεχνικό τρόπο να βάλει φραγμούς στην αρπαγή λαϊκής κατοικίας και περιουσίας με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς» υποστηρίζει η Λαϊκή Ενότητα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης