Χρωστούσε νοίκια και έκαψε τη μηχανή της ιδιοκτήτριας!

Χρωστούσε νοίκια και έκαψε τη μηχανή της ιδιοκτήτριας!

Η 47χρονη κατήγγειλε τον εμπρησμό στους άνδρες του αστυνομικού τμήματος του νησιού, οι οποίοι δεν άργησαν να εντοπίσουν τον Αλβανό και να του περάσουν χειροπέδες

Χρωστούσε νοίκια και έκαψε τη μηχανή της ιδιοκτήτριας!
Απροσδόκητη κατάληξη είχε ο διαπληκτισμός της ιδιοκτήτριας ενός σπιτιού στη Λέρο με τον Αλβανό νοικάρη της ο οποίος «ξεχνούσε» να της πληρώσει τα ενοίκια, καθώς ο αλλοδαπός αποφάσισε να την εκδικηθεί βάζοντας… φωτιά στη μοτοσικλέτα του γιου της!

Ο 45χρονος Αλβανός καβγάδισε έντονα το βράδυ της Τετάρτης με την 47χρονη σπιτονοικοκυρά του, καθώς εκείνη του ζητούσε να πληρώσει τα χρήματα που της όφειλε, αλλά έφυγε βιαστικά και η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της. Λίγες ώρες αργότερα, είδε τη μοτοσικλέτα που είχε αφήσει ο γιος της έξω από το σπίτι να τυλίγεται στις φλόγες!

Η 47χρονη κατήγγειλε τον εμπρησμό στους άνδρες του αστυνομικού τμήματος του νησιού, οι οποίοι δεν άργησαν να εντοπίσουν τον Αλβανό και να του περάσουν χειροπέδες. Μάλιστα, διαπίστωσαν ότι βρισκόταν παράνομα στη χώρα. Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, που του άσκησε δίωξη για εμπρησμό και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης