Άδειασαν τα ρεζερβουάρ οχημάτων του δήμου Ανδραβίδας

Έπιασαν φυγόποινους σε διάφορα σημεία της χώρας

Όλα δείχνουν ότι οι δράστες γνώριζαν καλά τα κατατόπια και, παρ’ όλο που πρέπει να πήγαν εκεί με βυτιοφόρο για να αντλήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα καύσιμα, κινήθηκαν μακριά από τα φώτα και την κάμερα ασφαλείας που ελέγχει τον χώρο

Για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες, άγνωστοι «κυνηγοί» καυσίμων έκαναν επιδρομή στον χώρο στάθμευσης του όρχου οχημάτων του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης στην περιοχή της Μυρσίνης και δεν άφησαν ούτε… σταγόνα στα ρεζερβουάρ!

Όλα δείχνουν ότι οι δράστες γνώριζαν καλά τα κατατόπια και, παρ’ όλο που πρέπει να πήγαν εκεί με βυτιοφόρο για να αντλήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα καύσιμα, κινήθηκαν μακριά από τα φώτα και την κάμερα ασφαλείας που ελέγχει τον χώρο. Στη συνέχεια, «ρούφηξαν» τα καύσιμα από οκτώ απορριμματοφόρα και δύο φορτηγά, ξήλωσαν δύο μπαταρίες από τα οχήματα και εξαφανίστηκαν το ίδιο αθέατοι όπως είχαν έρθει!

Όταν οι εργαζόμενοι στον δήμο πήγαν να ξεκινήσουν για την αποκομιδή των απορριμμάτων, διαπίστωσαν ότι τα ντεπόζιτά τους ήταν άδεια και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των υπευθύνων του δήμου, εκλάπησαν γύρω στα 1.000 λίτρα πετρελαίου. Παρόμοια εισβολή στο αμαξοστάσιο είχε γίνει και τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν και πάλι χάθηκε μεγάλη ποσότητα καυσίμων.


ΣΧΟΛΙΑ (1)

Γεμάτος προβλήματα ο Δήμος

Οι ανίκανοι του δήμου ασχολούνται μόνο με τα μουσλήμια και οτιδήποτε άλλο ειναι πάρεργο, οι δε δημότες πληρώνουν αγόγγυστα οποιοδήποτε οικονομικό βάρος ανεξάρτητα απο τη νομιμότητα του.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

aigaio-1

Η αισθητή βελτίωση των καιρικών συνθηκών στη θαλάσσια περιοχή όπου εντοπίστηκε το ηχητικό σήμα του καταγραφέα πρόσκρουσης, επέτρεψε στο ωκεανογραφικό σκάφος «Αιγαίο» να καταπλεύσει στην περιοχή και να ξεκινήσει τις απαραίτητες εργασίες