Έκτακτη σύσκεψη συγκαλεί ο Αμβρόσιος για το Σκοπιανό

Έκτακτη σύσκεψη συγκαλεί ο Αμβρόσιος για το Σκοπιανό

Κοινές δράσεις στο πλαίσιο της γενικότερης κινητοποίησης πάνω στο «κατεπείγον εθνικό θέμα της ελληνικότητας της Μακεδονίας», ζητά ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων

Πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση σύσκεψης με την μορφή του  κατεπείγοντος λαμβάνει η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, για το μείζον εθνικό θέμα της ελληνικότητας της Μακεδονίας.

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, καλεί όλους τους εκπροσώπους των φορέων τού δήμου Αιγιάλειας στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, στις 6μ.μ., στο Κέντρο Νεότητος «Νέοι Ορίζοντες» (Πολυχρονιάδου 8 – Αίγιο), προκειμένου να συζητηθούν και να συναποφασισθούν κοινές δράσεις στο πλαίσιο της γενικότερης κινητοποίησης πάνω στο «κατεπείγον εθνικό θέμα της ελληνικότητας της Μακεδονίας». «Επειδή το θέμα είναι σοβαρότατο, η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη», τονίζεται τέλος από την Ιερά Μητρόπολη.

Πηγή: thebest.gr

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Κιμ Νίκος

Θέλει η ... να κρυφτει...

Οταν Ηρωας γεννιέσαι και δεν...γίνεσαι...

MΠΡΑΒΟ ωρέ Αμβρόσιε! Είσαι ο μόνος πραγματικός Πατριώτης του χώρου σου και θα μείνεις στην Ιστορία σαν τον Παλαιών Πατρών Γερμανό...ΚΑΝΕΙΣ δεν σε φτάνει παρ' όλα τα χρόνια σου. Μακάρι ο Θεός να σε έχει γερό να παίρνουμε κι 'εμείς οι υπόλοιποι ΕΛΠΙΔΑ που...αργοπεθαίνουμε....

ΣΩΣΤΟΣ...

ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ αδερφε μ..ο ΣΕΡΑΦΗΜ ΠΧ 30000 χιλιαδες μεριδες δινει..ΑΝΤΩΝΙΟΣ,,ΑΙΓΙΑΛΙΑΣ,,ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ,ΗΩΗΛ,..ευτυχως αδερφε..300 χιλιαδες ανθρωποι ζουν ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ..35-40 ΕΚΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΡΙΔΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΑ..ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ..Ο ΠΑΤΗΡ ΙΓΝΑΤΙΟΣ,,Ο ΠΑΤΗΡ ΔΙΟΝΥΣΗΣ..150 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΙΝΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΔΕΡΦΕ Μ ΣΕ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ..ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ..μολις δουν κανα σκανδαλο με ΙΕΡΕΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης