Εντός των προσεχών ημερών η νέα ημερομηνία της τριμερούς Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ

Εντός των προσεχών ημερών η νέα ημερομηνία της τριμερούς Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ

Ερωτηθείς για τους λόγους αναβολής της τριμερούς ο κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης είπε ότι αφορά μια σημαντική ψηφοφορία στο ισραηλινό κοινοβούλιο στην οποία επιβάλλεται η παρουσία του πρωθυπουργού της χώρας  Βενιαμίν Νετανιάχου

Εντός των προσεχών ημερών η νέα ημερομηνία της τριμερούς Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ
O Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως εντός των προσεχών ημερών θα επανακαθοριστεί ημερομηνία για τη διεξαγωγή της τριμερούς συνάντησης κορυφής Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ.

Ερωτηθείς για τους λόγους αναβολής της τριμερούς είπε ότι ο λόγος αφορά μια σημαντική ψηφοφορία στο ισραηλινό κοινοβούλιο και αφορά εσωτερικά ζητήματα του Ισραήλ και στην οποία επιβάλλεται η παρουσία του πρωθυπουργού της χώρας  Βενιαμίν Νετανιάχου.

Κλείσιμο
Πρόσθεσε ότι το Ισραήλ πρότεινε, επειδή δεν μπορούσε να απουσιάζει ο πρωθυπουργός από τη χώρα στις 8 Ιανουαρίου, όπως η τριμερής συνάντηση κορυφής πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στο Ισραήλ.

Ωστόσο, είπε ο κ. Χριστοδουλίδης, αυτό δεν μπορούσε να καταστεί εφικτό τόσο από κυπριακής όσο και από ελληνικής πλευράς.

Τέλος, ο Κύπριος εκπρόσωπος ανέφερε ότι «βρισκόμαστε σε επαφή μέσω της διπλωματικής οδού για καθορισμό νέας ημερομηνίας διεξαγωγής της τριμερούς συνάντησης κορυφής».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης