Και λαθραία πυροτεχνήματα... made in Bulgaria!

Και λαθραία πυροτεχνήματα... made in Bulgaria!

25χρονος επέστρεφε από την γειτονική χώρα και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι είχε εισάγει παράνομα 498 πυροτεχνικές κατασκευές

Μετά τα ποτά, τα τσιγάρα, τα φυτοφάρμακα και τα καύσιμα, τώρα εισάγονται λαθραία από την Βουλγαρία και τα… βεγγαλικά! Ένας νεαρός Έλληνας που υποβλήθηκε σε έλεγχο στον Προμαχώνα, πίστεψε ότι μπορούσε να τα μοσχοπουλήσει εν όψει της Πρωτοχρονιάς.

Κατά τον έλεγχο που έκαναν στο αυτοκίνητο με το οποίο ο 25χρονος επέστρεφε από την γειτονική χώρα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης διαπίστωσαν ότι είχε εισάγει παράνομα 498 πυροτεχνικές κατασκευές και τον συνέλαβαν. Τα πυροτεχνήματα κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο του δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

*** Στον ίδιο εισαγγελέα και με την ίδια κατηγορία, παραπέμφθηκε και ένας 49χρονος Ρουμάνος που συνελήφθη στον Προμαχώνα από τους αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης, όταν διαπιστώθηκε ότι μετέφερε με το όχημά του από την Βουλγαρία φιάλες με συνολικά 307,7 λίτρα αλκοολούχων ποτών. Τα μπουκάλια κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα του αλλοδαπού.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

103545

Στην ανακοίνωση του Σωματείου αναφέρεται ότι «οι Μονάδες αποϊδρυματοποίησης - αποασυλοποίησης των ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από Κράτος και Ευρωπαϊκή Ένωση περνάνε από face control τους ασθενείς. Όποιος δεν τους κάνει, με τη διαδικασία των εισαγγελικών εντολών, τον ξεφορτώνονται στο Δρομοκαϊτειο»

20595882

Η πρώτη πανσέληνος του έτους συνδυάστηκε με μια ολική έκλειψη Σελήνης, ενώ ταυτόχρονα το φεγγάρι βρισκόταν στο κοντινότερο σημείο της τροχιάς του από τη Γη (στο περίγειο) και έτσι φαινόταν πιο μεγάλο και φωτεινό, αλλά και πιο σκουροκόκκινο λόγω της έκλειψης