Στο πόδι ολόκληρη κωμόπολη στην Αρκαδία από ισχυρή έκρηξη σε ψησταριά

Στο πόδι ολόκληρη κωμόπολη στην Αρκαδία από ισχυρή έκρηξη σε ψησταριά

Ευτυχώς όμως δεν τραυματίστηκε κάποιος αφού το μαγαζί ήταν κλειστό εκείνη την ώρα

Στο πόδι σηκώθηκαν οι περίπου 1.800 κάτοικοι στον Τυρό του Δήμου Νότιας Κυνουρίας στην Αρκαδία, τα ξημερώματα της Τρίτης, από μια ισχυρή έκρηξη που συγκλόνισε την ωραία παραθαλάσσια κωμόπολη. Αμέσως έτρεξαν στο υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας από το οποίο είχε ακουστεί.

Σύντομα αποδείχθηκε ότι δεν επρόκειτο για βομβιστική επίθεση στην τράπεζα. Το ωστικό κύμα από την έκρηξη είχε «χτυπήσει» μια ψησταριά που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο τραπεζικό υποκατάστημα και είχε προκαλέσει σοβαρές υλικές ζημιές, ευτυχώς όμως δεν τραυματίστηκε κάποιος αφού το μαγαζί ήταν κλειστό εκείνη την ώρα.  

Οι τρεις άνδρες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Λεωνιδίου που έφτασαν επί τόπου, διαπίστωσαν ότι είχε εκραγεί μια φιάλη υγραερίου που βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των πυροσβεστών, η έκρηξη προκλήθηκε πιθανότατα από διαρροή αερίου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

vsm0

«Ο κρατούμενος υπεβλήθη και σε ιατροδικαστική εξέταση, με αρνητικό αποτέλεσμα ως προς την ύπαρξη ευρημάτων βιασμού» αναφέρει ο υπουργός Δικαιοσύνης - Από τον «Ευαγγελισμό» επιμένουν για τραυματισμό στην περιοχή του πρωκτού, που δεν αποδίδεται σε «παρά φύσιν συνουσία»

6
alvanos_main1

Η διαπίστωση για το βιασμό του 19χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο έγινε σύμφωνα με πληροφορίες από τους γιατρούς στον Ευαγγελισμό - Ποια είναι τα ιατρικά ευρήματα

242