Στο πόδι ολόκληρη κωμόπολη στην Αρκαδία από ισχυρή έκρηξη σε ψησταριά

Στο πόδι ολόκληρη κωμόπολη στην Αρκαδία από ισχυρή έκρηξη σε ψησταριά

Ευτυχώς όμως δεν τραυματίστηκε κάποιος αφού το μαγαζί ήταν κλειστό εκείνη την ώρα

Στο πόδι σηκώθηκαν οι περίπου 1.800 κάτοικοι στον Τυρό του Δήμου Νότιας Κυνουρίας στην Αρκαδία, τα ξημερώματα της Τρίτης, από μια ισχυρή έκρηξη που συγκλόνισε την ωραία παραθαλάσσια κωμόπολη. Αμέσως έτρεξαν στο υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας από το οποίο είχε ακουστεί.

Σύντομα αποδείχθηκε ότι δεν επρόκειτο για βομβιστική επίθεση στην τράπεζα. Το ωστικό κύμα από την έκρηξη είχε «χτυπήσει» μια ψησταριά που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο τραπεζικό υποκατάστημα και είχε προκαλέσει σοβαρές υλικές ζημιές, ευτυχώς όμως δεν τραυματίστηκε κάποιος αφού το μαγαζί ήταν κλειστό εκείνη την ώρα.  

Οι τρεις άνδρες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Λεωνιδίου που έφτασαν επί τόπου, διαπίστωσαν ότι είχε εκραγεί μια φιάλη υγραερίου που βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των πυροσβεστών, η έκρηξη προκλήθηκε πιθανότατα από διαρροή αερίου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

pannaladikes_arthrooo

Πτώση στα Πολυτεχνεία και την Ιατρική, ανοδική τάση στη Νομική - Βαρόμετρο το νεοσύστατο Παν. Δυτικής Αττικής - Προεκλογική κατάργηση των Πανελληνίων με το νέο σύστημα, που δημιουργεί ΑΕΙ δύο ταχυτήτων