Μπαράζ συλλήψεων για λαθραία είδη στον Προμαχώνα

Μπαράζ συλλήψεων για λαθραία είδη στον Προμαχώνα

Από τους άνδρες της Δίωξης Λαθρεμπορίου Σερρών και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης 

Μπαράζ συλλήψεων για λαθραία είδη στον Προμαχώνα
Σε… κρεσέντο  εισαγωγής λαθραίων ειδών επιδόθηκαν Έλληνες και Βούλγαροι επιστρέφοντας από την γειτονική χώρα μέσω Προμαχώνα, όπως διαπίστωσαν οι άνδρες της Δίωξης Λαθρεμπορίου Σερρών και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης που έκαναν αλλεπάλληλες συλλήψεις!

Αρχικά, συνελήφθη ένας 34χρονος Βούλγαρος που είχε εισάγει δοχεία με 50 λίτρα πετρελαίου με το όχημά του. Έπειτα, ένας 44χρονος Έλληνας που μετέφερε 20 φιάλες αλκοολούχων ποτών. Στη συνέχεια, ένας 38χρονος Βούλγαρος που είχε 16 λίτρα οινοπνευματώδους ποτού κρυμμένα στο αυτοκίνητό του. Τέλος, άλλοι τρεις Βούλγαροι ηλικίας 48, 45 και 37 χρόνων, οι οποίοι μετέφεραν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού βάρους 918 γραμμαρίων. 

*** Αλλά και στους Ευζώνους του Κιλκίς, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 48χρονος Έλληνας που διαπιστώθηκε ότι είχε εισάγει με το όχημά του 40 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Κλείσιμο
*** Και στη νέα εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Αιγινίου, αστυνομικοί της Ασφάλειας Κατερίνης συνέλαβαν έναν 59χρονο Έλληνα μετά από έλεγχο στο όχημα που οδηγούσε, όπου κατασχέθηκαν 500 πακέτα λαθραίων τσιγάρων. 

Όλων τα οχήματα κατασχέθηκαν, όπως και τα λαθραία προϊόντα, και οδηγήθηκαν στους κατά τόπους εισαγγελείς που τους άσκησε διώξεις για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης