Η «σοκολάτα» αποκάλυψε έξι κιλά χασίς στην Σπάρτη

Η «σοκολάτα» αποκάλυψε έξι κιλά χασίς στην Σπάρτη

Σε έρευνα που έγινε, βρέθηκαν έξι κιλά και 4,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,  κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτας» βάρους 294 γραμμαρίων, τρεις ζυγαριές ακριβείας, 400 σπόροι κάνναβης και αντικείμενα που σχετίζονται με την συσκευασία ναρκωτικών

Η «σοκολάτα» αποκάλυψε έξι κιλά χασίς στην Σπάρτη
Μια μικρή ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή «σοκολάτας» είχε πάνω του ένας 53χρονος Έλληνας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφαλείας σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης. Τα ευρήματα στο σπίτι του, όμως, απέδειξαν ότι ήταν συστηματικός διακινητής χασίς.

Σε έρευνα που έγινε, βρέθηκαν έξι κιλά και 4,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,  κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτας» βάρους 294 γραμμαρίων, τρεις ζυγαριές ακριβείας, 400 σπόροι κάνναβης και αντικείμενα που σχετίζονται με την συσκευασία ναρκωτικών. Ακόμη, κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα και τρία μαχαίρια με λάμες μήκους 0,09 ως 0,15 εκατοστών.

Κλείσιμο
Ο 53χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ο οποίος του άσκησε δίωξη για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα και διέταξε να παραμείνει υπό κράτηση ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή. Στο μεταξύ, η Ασφάλεια συνεχίζει την έρευνα για να εξιχνιάσει τη δράση του και να εντοπίσει τυχόν συνεργούς του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης