Μη χάσετε αυτή την Κυριακή το Θέμα με τις μοναδικές προσφορές

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή το Θέμα με τις μοναδικές προσφορές

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή το Θέμα με τις μοναδικές προσφορές
Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1.
Κλείσιμο
Την εφημερίδα



2. To ξεκαρδιστικό άλμπουμ του Αρκά «Αιωνιότητα είναι, θα περάσει»
Αυτή την Κυριακή



Αυτή την Κυριακή, το ξεκαρδιστικό άλμπουμ του Αρκά «Αιωνιότητα είναι, θα περάσει» από την σειρά «Η ζωή μετά» είναι στο ΘΕΜΑ!

Υπάρχει τέλος στο χιούμορ; - Όχι, συνεχίζεται ακόμη και στην μεταθανάτια ζωή, απαντά ο ανεξάντλητος, ιδιοφυής Αρκάς. Μάλλον διότι η πλάκα έχει βγει, κυριολεκτικά, από τον Παράδεισο. 

Στα θεμελιώδη, στα λεγόμενα «υπαρξιακά» ζητήματα που απασχολούν τον άνθρωπο, αναζητά αφορμές ο Αρκάς για να σκιτσάρει τις εκπληκτικά διασκεδαστικές του ιστορίες. Στο άλμπουμ «Αιωνιότητα είναι, θα περάσει» ο πιο σημαντικός Έλληνας δημιουργός κόμικ, διακωμωδεί τις αγωνίες ενός... νεοσύλλεκτου στην επικράτεια των αγγέλων. Όπως όλοι εις τας αιωνίους μονάς, ο πρωταγωνιστής απορεί για το πρόωρο της αποχώρησής του από τα εγκόσμια. Καθώς όμως απέναντί του έχει έναν κυνικό άγγελο, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να περιπαίξει τον νέο του «φιλοξενούμενο», ο ήρωας φτάνει στα όρια της μεταθανάτιας κατάθλιψης. Όμως, ο αναγνώστης δεν έχει καμία άλλη επιλογή εκτός εκτός από το να γελάσει μέχρι δακρύων με την ίδια την ματαιότητα της ζωής -και, βέβαια, να απολαύσει μία από τις πιο μεγάλες χαρές της, δηλαδή το ισοπεδωτικό «μαύρο» χιούμορ ενός μεγάλου μάστορα των κόμικ όπως ο Αρκάς. 

Μην χάσετε λοιπόν αυτή την Κυριακή το Πρώτο ΘΕΜΑ και το ξεκαρδιστικό άλμπουμ του Αρκά «Αιωνιότητα είναι, θα περάσει» από την σειρά «Η ζωή μετά».

(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ).
Μην τo χάσετε!





3. και ……. τρία αγαπημένα περιοδικά που αξίζει να διαβάσετε :

Ένα περιοδικό ποικίλης ύλης και ένα για τους stars και ένα περιοδικό διακόσμησης:

(μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Το μηνιαίο περιοδικό ποικίλης ύλης Βig Fish για το σύγχρονο
lifestyle με πλούσια θέματα, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, stories. 

Αυτή την Κυριακή στο Big Fish η Τόνια Σωτηροπούλου φωτογραφίζεται στο Λονδίνο και κάνει success story με τη νέα ταινία του Νίκου Περράκη αλλά και με ένα νέο σήριαλ στο βρετανικό Sky TV.





Το People, το περιοδικό με τα μυστικά των stars στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Το People, το περιοδικό που -εδώ και 40 χρόνια- οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές και οι καθημερινοί άνθρωποι εμπνέουν με τη ζωή τους, το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, έρχεται στο σπίτι σας κάθε Κυριακή με το Πρώτο Θέμα. 
Στο PEOPLE κάθε εβδομάδα μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα των σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να διαβάσετε συναρπαστικές ιστορίες και να απολαύσετε μεγάλες αποκλειστικότητες. 

Αυτή την Κυριακή στο People o Σάκης Τανιμανίδης είναι survivor της τηλεοπτικής αρένας. Διαβάστε πώς από το πολυτεχνείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε στη Βοστώνη για μάστερ στις επιχειρήσεις, η εκπομπή που απέρριπταν 3 χρόνια όλα τα κανάλια, η επιτυχία του World Party, η πρόκληση του Survivor, ο γάμος με την Χριστίνα Μπόμπα και τα επόμενα τηλεοπτικά βήματα. 

Διαβάστε στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ:

Σάκης Τανιμανίδης

One of a Kind! Μπορεί να έχει γυρίσει όλο τον κόσμο αλλά μόλις πέρυσι έφυγε ουσιαστικά για πρώτη φορά μακριά από το πατρικό του, αλλάζοντας βάση –και κόβοντας τον ομφάλιο λώρο με την οικογένειά του. Ο Θεσσαλονικιός που κέρδισε τους τηλεθεατές εξηγεί πως από το Πολυτεχνείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε να κάνει μάστερ στις επιχειρήσεις στη Βοστώνη, παραδέχεται πως γύρισε στη Θεσσαλονίκη για να κάνει πραγματικότητα μια εκπομπή που είχε γίνει το όνειρό του και διηγείται πώς μετά από 3 χρόνια συνεχών απορρίψεων και πόρτες που έβρισκε ερμητικά κλειστές το World Party βγήκε στον αέρα. Ποιος ήταν ο λόγος που είπε ναι στο Survivor παρά τον αρχικό προβληματισμό του, η φιλία με τον Acun Ilicali μετά από αρκετά ματς ποδοσφαίρου στον Άγιο Δομίνικο, η πρόταση να είναι κριτής στο Ελλάδα, Έχεις Ταλέντο, τα αντι-Survivor που ξεκινούν, η αντίδρασή του στα σχόλια του Γιώργου Μαυρίδη και ο γάμος με την Χριστίνα του που δεν είναι μακριά.

 
Λούκας Γιώρκας

Ο Λούκας Γιώρκας μιλάει για τα μεγάλα του στοιχήματα και τον τρόπο που κατάφερε να τα κερδίσει, τα νέα του μουσικά σχέδια και το χωρισμό από την Έλενα Ράπτη, με την οποία εξακολουθούν να συνεργάζονται στην κοινωνική της δράση ενάντια στην παιδική σεξουαλική κακοποίηση.

Γιώργος Παπανδρέου

Το ξέγνοιαστο καλοκαίρι στη Σκιάθο με την Ολλανδέζα personal trainer σύντροφό του, η άνεση και η αδιαφορία για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Kate Middleton

Η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας ετοιμάζεται για να υποδεχθεί το νέο μέλος της. Ποιος ο λόγος της αιφνίδιας ανακοίνωσης, πώς βιώνει την εγκυμοσύνη η πριγκίπισσα Kate και όσα δήλωσε ο πρίγκιπας Harry.

Madonna

To People ακολούθησε και φωτογράφησε την pop star και τα τέσσερα υιοθετημένα παιδιά της στο Μαλάουι –τόπο καταγωγής τους. Η 59χρονη σταρ εξιστορεί το λόγο που την έκανε να υιοθετήσει τα παιδιά της από τη χώρα της Αφρικής που την άγγιξε, τις δυσκολίες και τη λάσπη που αντιμετώπισε στην αρχή, κάνοντάς τη να κλαίει ακόμα και στον ύπνο της, ενώ περιγράφει την καθημερινότητά της ως μητέρα 6 παιδιών στα οποία θέλει να δίνει το καλό παράδειγμα.

Σπύρος Σαμοϊλης

Σπύρο εσύ, YouTube Star. Ο γνωστός hair stylist και κολλητός της Μαίρης Συνατσάκη και της Ντορέττας Παπαδημητρίου κάνει απόβαση στο YouTube, δημιουργώντας το νέο του κανάλι και μοιράζεται –μεταξύ άλλων- τα σχόλια και τις παρατηρήσεις που τον κάνουν οι διάσημες φίλες του.

Μαρία Ματσούκα

Όσα δήλωσε στο People λίγο πριν αναχωρήσει για την Κουρούτα, για να πάρει μέρος στο Survival Secret. Ποια η άποψη του συζύγου της και της αδερφής της, Δήμητρα Ματσούκα, για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι και ο λόγος που είπε το ναι, παρά τους αρχικούς της δισταγμούς.

Δημήτρης Μοθωναίος

Ο ηθοποιός που ξεχώρισε πέρυσι για την ερμηνεία του στη Μεγάλη Χίμαιρα μιλάει στο People για τον… «agapimeno» τον χαρακτήρα που έχει εμπνευστεί και τρελαίνει το Ιnstagram, ενώ ετοιμάζεται για πρεμιέρα στο Εθνικό Θέατρο. Τα 8 χρόνια ψυχοθεραπείας και γιατί θεωρεί πως ο γάμος για εκείνον είναι κάτι πολύ μακρινό/

Τηλεοπτικές Πρεμιέρες

Τα κανάλια ετοιμάζονται πυρετωδώς να βγουν στον αέρα με νέες εκπομπές επενδύοντας σε άφθαρτα πρόσωπα. Ποιες οι ανατροπές της τελευταίας στιγμής.

Περιζήτητοι Έλληνες

Ο Kώστας Μήτρογλου έκανε την πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή της χρονιάς, αφήνοντας την Μπενφίκα για τη Μαρσέιγ. Ο Παναγιώτης Ρέτσος, μόλις στα 19 του, έγινε ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους αμυντικούς της Μπουντεσλίγκα, ενώ ο Τάσος Δώνης άφησε τη Γιουβέντους για τη Στουτγάρδη. Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές αρέσουν πολύ.




Το νέο τεύχος του σύγχρονου περιοδικού διακόσμησης Casa Viva,  με όλα όσα χρειάζεται το σπίτι για τη νέα εποχή, γιατί σήμερα πολυτέλεια σημαίνει καλό γούστο και έξυπνες ιδέες που εφαρμόζονται με στυλ. 

(μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Μην τα χάσετε!



Όσοι από εσάς επιλέξουν λοιπόν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :



1. Την εφημερίδα. 

2. Το νέο περιοδικό ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ 52 σελίδων με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και 

Και αυτή την Κυριακή, όπως κάθε Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα νέο περιοδικό 52 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο. 

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα  ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.

μόνο στην απλή έκδοση (2,00 €) 

Μην τo χάσετε!




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης