Κύπρος: Αγκιλέρα και Μπίμπερ θα τραγουδήσουν στην παραλία που «ισοπέδωσαν»

Κύπρος: Αγκιλέρα και Μπίμπερ θα τραγουδήσουν στην παραλία που «ισοπέδωσαν»

Η παραλία βρίσκεται σε περιοχή Νατούρα και είναι χώρος όπου αναπαράγονται πράσινες χελώνες και καρέτα - καρέτα

Με μπουλντόζα «περιποιήθηκαν» παραλία στην χερσόνησο του Ακάμα στη Κύπρο
, ώστε να διαμορφωθεί κατάλληλα για να γίνει η γαμήλια δεξίωση Ρώσου πολυεκατομμυριούχου.

Ο Ρώσος και οι καλεσμένοι του έχουν κλείσει το πολυτελές ξενοδοχείο «Άνασσα» και μόνο για τα δωμάτια καταβλήθηκαν 850.000 ευρώ. Στον γάμο θα τραγουδήσουν η Κριστίνα Αγκιλέρα και ο Τζάστιν Μπίμπερ αλλά παραμένει άγνωστο στο ποσό της αμοιβής τους.

Το όνομα του Ρώσου πολυεκατομμυριούχου είναι επτασφράγιστο μυστικό και το μόνο που έχει διαρρεύσει είναι ότι είχε κάνει παλαιότερα διακοπές στο ίδιο ξενοδοχείο με λογαριασμό που άγγιξε τα 10 εκ ευρώ.

Σε ότι αφορά τη διαμόρφωση του χώρου χρησιμοποιήθηκε μπουλντόζα και έγινε παρέμβαση σε μια περιοχή ΝATURA 2000 στην οποία γεννούν οι πράσινες χελώνες και χελώνες Καρέτα – Καρέτα.

Υπήρξε έντονη αντίδραση από οικολογικές οργανώσεις και αυτή τη στιγμή γίνεται εκδήλωση διαμαρτυρίας. Στη περιοχή βρίσκεται και αστυνομική δύναμη καθώς απειλούνται επεισόδια. Μόλις έγινε γνωστή η υπόθεση δόθηκαν οδηγίες για τερματισμό των εργασιών.

Χθες ο υπουργός Κύπριος Γεωργίας Νίκος Κουγιάλης, δήλωσε μέσω twitter ότι δεν έχει δώσει καμία άδεια για παρέμβαση στην παραλία.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Στέφανος

O Justin Bieber άρχισε τήν "καρριέρα του " ώς boy model από πολύ νεαρή ηλικία μέ όλα τά "παρεπόμενα" αυτού τού "είδους" modelling. Προωθήθηκε καί χρηματοδοτήθηκε στήν συνέχεια ώς "μουσικός τής πόπ" από υψηλούς παιδεραστικούς κύκλους οί οποίοι στό παρελθόν τόν είχαν "εκμεταλλευθεί" αναλόγως. Ετσι, απλά γιά νά μήν μάς πρίζουν κάποιοι γιά τό "παιδί θαύμα"!

Rick

Τι boy model και αηδίες είναι αυτά; Ο Τζάστιν Μπίμπερ ήταν, είναι και θα είναι μουσικός. Δεν είναι σαν τους υπόλοιπους διάσημους "τραγουδιστές" που ξεκίνησαν ως ηθοποιοί από τη Disney και τώρα είναι όλοι τους τραγουδιστές. Μόντελινγκ κάνει τα τελευταία 3 χρόνια, δηλαδή μετά την ενηλικίωσή του. Σταμάτα να διαδίδεις ψευδή και ανυπόστατα γεγονότα χωρίς αποδείξεις γελοίε!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης