Κύπρος: Αγκιλέρα και Μπίμπερ θα τραγουδήσουν στην παραλία που «ισοπέδωσαν»

Κύπρος: Αγκιλέρα και Μπίμπερ θα τραγουδήσουν στην παραλία που «ισοπέδωσαν»

Η παραλία βρίσκεται σε περιοχή Νατούρα και είναι χώρος όπου αναπαράγονται πράσινες χελώνες και καρέτα - καρέτα

Κύπρος: Αγκιλέρα και Μπίμπερ θα τραγουδήσουν στην παραλία που «ισοπέδωσαν»
Με μπουλντόζα «περιποιήθηκαν» παραλία στην χερσόνησο του Ακάμα στη Κύπρο, ώστε να διαμορφωθεί κατάλληλα για να γίνει η γαμήλια δεξίωση Ρώσου πολυεκατομμυριούχου.

Ο Ρώσος και οι καλεσμένοι του έχουν κλείσει το πολυτελές ξενοδοχείο «Άνασσα» και μόνο για τα δωμάτια καταβλήθηκαν 850.000 ευρώ. Στον γάμο θα τραγουδήσουν η Κριστίνα Αγκιλέρα και ο Τζάστιν Μπίμπερ αλλά παραμένει άγνωστο στο ποσό της αμοιβής τους.

Το όνομα του Ρώσου πολυεκατομμυριούχου είναι επτασφράγιστο μυστικό και το μόνο που έχει διαρρεύσει είναι ότι είχε κάνει παλαιότερα διακοπές στο ίδιο ξενοδοχείο με λογαριασμό που άγγιξε τα 10 εκ ευρώ.

Σε ότι αφορά τη διαμόρφωση του χώρου χρησιμοποιήθηκε μπουλντόζα και έγινε παρέμβαση σε μια περιοχή ΝATURA 2000 στην οποία γεννούν οι πράσινες χελώνες και χελώνες Καρέτα – Καρέτα.
Κλείσιμο

Υπήρξε έντονη αντίδραση από οικολογικές οργανώσεις και αυτή τη στιγμή γίνεται εκδήλωση διαμαρτυρίας. Στη περιοχή βρίσκεται και αστυνομική δύναμη καθώς απειλούνται επεισόδια. Μόλις έγινε γνωστή η υπόθεση δόθηκαν οδηγίες για τερματισμό των εργασιών.

Χθες ο υπουργός Κύπριος Γεωργίας Νίκος Κουγιάλης, δήλωσε μέσω twitter ότι δεν έχει δώσει καμία άδεια για παρέμβαση στην παραλία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης