Φυλάκιση στο «νταή» που έδειρε γυναίκα για τα σκυλιά

Φυλάκιση στο «νταή» που έδειρε γυναίκα για τα σκυλιά

Ο «παλικαράς» είχε φροντίσει να εξαφανιστεί όταν το θύμα τηλεφώνησε στην Αστυνομία, όμως εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής και προσήχθη στον εισαγγελέα που τον παρέπεμψε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία

Φυλάκιση στο «νταή» που έδειρε γυναίκα για τα σκυλιά
Όχι μόνο δεν κατάφερε να μείνει ασύλληπτος, αλλά καταδικάστηκε κιόλας από το Αυτόφωρο ο 55χρονος «νταής» που ξυλοκόπησε με ιδιαίτερη βιαιότητα μια 40χρονη γυναίκα στην Νταμούχαρη του ανατολικού Πηλίου, επειδή είχε φέρει στην παραλία τα τρία σκυλιά της!

Το Αυτόφωρο έριξε «καμπάνα» φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή στον δράστη, ο οποίος συνελήφθη μετά τη μήνυση που κατέθεσε η 40χρονη σε βάρος του στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου. Όπως κατέθεσε, ο άγνωστός της άνδρας την εξύβρισε επειδή είχε μαζί της τα σκυλιά και, στη συνέχεια, την χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο σπάζοντάς της και ένα δόντι και προκαλώντας της μώλωπες, ενώ την κλώτσησε στο σώμα της!

Ο «παλικαράς» είχε φροντίσει να εξαφανιστεί όταν το θύμα τηλεφώνησε στην Αστυνομία, όμως εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής και προσήχθη στον εισαγγελέα που τον παρέπεμψε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία. Ο 55χρονος άσκησε έφεση επί της ποινής και αφέθηκε ελεύθερος.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης