Πήλιο: «Νταής» ξυλοκόπησε γυναίκα λόγω των σκυλιών της!

Πήλιο: «Νταής» ξυλοκόπησε γυναίκα λόγω των σκυλιών της!

Σύμφωνα με τη μήνυση που υπέβαλε η 40χρονη γυναίκα, ο άγνωστός της άνδρας την εξύβρισε επειδή κολυμπούσε μαζί με τα σκυλιά 

Πήλιο: «Νταής» ξυλοκόπησε γυναίκα λόγω των σκυλιών της!
Επίδειξη δύναμης σε μια ανυπεράσπιστη γυναίκα έκανε ένας «νταής», ο οποίος κατέφυγε στο… ξύλο όταν είδε ότι δεν μπορούσε να την υποχρεώσει να φύγει από την παραλία της Νταμούχαρης στο Πήλιο μαζί με τα δύο σκυλιά της που η παρουσία τους τον ενοχλούσε!

Σύμφωνα με τη μήνυση που υπέβαλε η 40χρονη γυναίκα, ο άγνωστός της άνδρας την εξύβρισε επειδή κολυμπούσε μαζί με τα σκυλιά και, όταν είδε ότι δεν αντέδρασε, την χτύπησε με τα χέρια του και την κλώτσησε! Ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί όταν το θύμα τηλεφώνησε στην Αστυνομία και αναζητείται για να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

*** Στη Μαγνησία έγινε και ένα ακόμη σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο, με θύμα μια 27χρονη η οποία υπέστη άγριο ξυλοδαρμό από τον 28χρονο σύζυγό της! Σύμφωνα με την μήνυση που κατέθεσε στο αστυνομικό τμήμα του Αλμυρού η νεαρή γυναίκα, κατά την διάρκεια ενός οικογενειακού καυγά, ο δράστης την χτύπησε βάναυσα, ρίχνοντάς την στο δάπεδο και κλωτσώντας την! 

Κλείσιμο
Ο 28χρονος «νταής» συνελήφθη από τους αστυνομικούς και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση απλών σωματικών βλαβών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης