Καταδίωξη σε όλη τη βόρεια Ελλάδα για εισαγωγείς χασίς

Καταδίωξη σε όλη τη βόρεια Ελλάδα για εισαγωγείς χασίς

Ξεκίνησε με την ανεύρεση ενός αυτοκινήτου φορτωμένου με χασίς σε περιοχή της Φλώρινας

Καταδίωξη σε όλη τη βόρεια Ελλάδα για εισαγωγείς χασίς
Σε τέσσερις νομούς της χώρας εκτυλίχθηκε το ανθρωποκυνηγητό που ξεκίνησε με την ανεύρεση ενός αυτοκινήτου φορτωμένου με χασίς, που εγκατέλειψαν οι μεταφορείς σε περιοχή της Φλώρινας, ώσπου να εντοπιστούν στα σύνορα Κιλκίς και Θεσσαλονίκης!

Μόλις βρέθηκε το αυτοκίνητο στο εσωτερικό του οποίου υπήρχαν 35 συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 26 κιλών και 505 γραμμαρίων μέσα σε ταξιδιωτικούς σάκους, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Παιονίας ξεκίνησαν αναζητήσεις για τους τρεις μεταφορείς, οι οποίοι είχαν διαφύγει με άλλο Ι.Χ. αυτοκίνητο. Παράλληλα, ενημέρωσαν όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της βόρειας Ελλάδας, που ξεκίνησαν έρευνες.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Κιλκίς ήταν αυτοί που κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα διαφυγής και να το εγκλωβίσουν σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης. Οι επιβάτες του, ένα ζευγάρι Αλβανών ηλικίας 38 και 45 χρόνων και ένας 27χρονος Έλληνας, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας ο οποίος τους άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ τα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν κατασχέθηκαν μαζί με τρία κινητά που είχαν μαζί τους.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης