Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες κατά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την αλλαγή δρομολογίων

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες κατά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την αλλαγή δρομολογίων

Aύριο στις 9 το πρωί κάτοικοι των Ανω Λιοσίων θα φύγουν με τo τρένο από  τα Ανω Λιόσια για τα κεντρικά γραφεία της  ΤΡΑΙΝΟΣΕ όπου θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία

Σε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας καλούν αύριο Δευτέρα 31 Ιουλίου και την Τρίτη 1 Αυγούστου οι κάτοικοι μετά την απόφαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να διακόψει και τα τρία δρομολόγια που ένωναν τα Άνω Λιόσια με τον ηλεκτρικό στο σταθμό  Νερατζιώτισσα και με το μετρό στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας.

Μέχρι στιγμής αυτό που ισχύει είναι ότι τα νέα δρομολόγια θα ξεκινήσουν από σήμερα Κυριακή 30  Ιουλίου. Επίσης υπάρχει η δέσμευση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς το επιβατικό κοινό ότι από αρχές της εβδομάδας θα μπουν λεωφορεία που θα ενώνουν το σταθμό Άνω Λιόσια με το σταθμό Νερατζιώτισσα. 

Συγκεκριμένα αύριο στις 9 το πρωί κάτοικοι των Ανω Λιοσίων θα φύγουν με τρένο από Α. Λιόσια για την Καρόλου (κεντρικά ΤΡΑΙΝΟΣΕ) για διαμαρτυρία. 

Και την Τρίτη το απόγευμα θα γίνει αποκλεισμός του σταθμού Κάτω Αχαρνές. 

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Άλλαξαν τα δρομολόγια και πολύ καλά κάναν!

...όλα τα πρεζόνια με τα κλοπιμαία υπο μάλης παίρναν τον Προαστιακό και πηγαίναν Λιόσια για ανταλλαγή των κλοπιμαίων με τους πρεζόγυφτους παίρνοντας τη δόση τους . Γέμισε γυφτορομά ντίλερς και πρεζόνια ο προαστιακός 24/7 με κεντρικό σημείο συναλλαγής κάθε παράνομης δραστηριότητας τα Α.Λιόσια! Λιόσια -Αχαρναί τα κέντρα διακίνησης ναρκωτικών των πρεζάκηδων και των ντίλερ πρεζόγυφτων ... Δια νόμου ΚΟΜΜΕΝΑ μέχρι να φυλαχθούν επαρκώς !

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης