Αλβανός φύλαγε μεγάλη χασισοφυτεία στο Ρέθυμνο

Αλβανός φύλαγε μεγάλη χασισοφυτεία στο Ρέθυμνο

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, κατασχέθηκαν πέντε κιλά ακατέργαστης κάνναβης που επρόκειτο να αποξηρανθούν και βρέθηκαν εντοπίστηκε πλήθος πειστηρίων που κατασχέθηκαν μαζί με 442 δενδρύλλια ύψους ως 1,50 μέτρου

Αλβανός φύλαγε μεγάλη χασισοφυτεία στο Ρέθυμνο
Σπαρμένη με χασισόδεντρα φαίνεται πως είναι ολόκληρη η περιοχή του Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο! Μετά τις σχετικά μικρές φυτείες που ανακάλυψαν τον τελευταίο μήνα οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., εντοπίστηκε και μια πολύ μεγαλύτερη με 442 δενδρύλλια και πλούσια παραγωγή.

Η χασισοφυτεία εντοπίστηκε κοντά σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Μυλοποτάμου κατά τη διάρκεια εξερεύνησης στην ευρύτερη περιοχή, στο πλαίσιο επιχείρησης στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε.. Μάλιστα, σε ένα πρόχειρο κατάλυμα που είχαν στήσει οι καλλιεργητές συνελήφθη ένας 22χρονος Αλβανός που επιτηρούσε τη φυτεία.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, κατασχέθηκαν πέντε κιλά ακατέργαστης κάνναβης που επρόκειτο να αποξηρανθούν και βρέθηκαν εντοπίστηκε πλήθος πειστηρίων που κατασχέθηκαν μαζί με 442 δενδρύλλια ύψους ως 1,50 μέτρου. Ο νεαρός Αλβανός φύλακας παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται από τη Δίωξη για να συλληφθούν οι καλλιεργητές της φυτείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης