Ξεσπά ο σύζυγος της μεσίτριας που δολοφονήθηκε από τον αγγειοχειρουργό: Τα παιδιά έχουν πάθει σοκ!

Ξεσπά ο σύζυγος της μεσίτριας που δολοφονήθηκε από τον αγγειοχειρουργό: Τα παιδιά έχουν πάθει σοκ!

«Θεωρώ ακατανόητη την απόφαση να ανακαλέσουν την άδεια παραμονής τους»,  λέει στο protothema.gr 

Σοκαρισμένος και αγανακτισμένος από την απίστευτη απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης είναι ο σύζυγος της αδικοχαμένης μεσίτριας, η οποία δολοφονήθηκε από τον αγγειοχειρουργό μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, σε ώρα γενικής εφημερίας και προκάλεσε σοκ στο Πανελλήνιο.

Σύμφωνα με την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης ανακαλούνται οι άδειες παραμονής
των δυο ανήλικων παιδιών της Ντιάνας τα οποία είχε αποκτήσει  με τον πρώτο της σύζυγο, και τώρα μένουν με τον πατριό τους, την γιαγιά τους αλλά και την αδερφή τους στην Θεσσαλονίκη. 

Ο σύζυγος της άτυχης μεσίτριας, Μιχαήλ Πάκκας, μίλησε στο protothema.gr
για την αναλγησία που επιδεικνύει η ελληνική πολιτεία στα δύο ανήλικα παιδιά της δολοφονημένης συζύγου του.

«Μεγαλώνω τρία ανήλικα παιδιά και παλεύω για την υπόθεση της δολοφονίας της γυναίκας μου. Μέσα σε όλα αυτά έρχομαι αντιμέτωπος με τέσσερις εξωφρενικές αποφάσεις ανάκλησης άδειας παραμονής της νεκρής γυναίκας μου, των δύο παιδιών αλλά και της πεθεράς μου. Τα παιδιά έχουν πάθει σοκ! Έχω επιδοθεί σε έναν αγώνα με παράβολα, με αιτήσεις, με φωτογραφίες, με δαχτυλικά αποτυπώματα που ζητούν από τα παιδιά προκειμένου να μπορέσω να τα κρατήσω στην Ελλάδα. Έχω καταθέσει νέες αιτήσεις να παραμείνουν στην Ελλάδα» τονίζει ο κ. Πάκκας.

Ο σύζυγος της αδικοχαμένης Ντιάνας προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει τα παιδιά του στην Ελλάδα, προκειμένου να τα φροντίζει και να μην αποχωριστούν τον ίδιο αλλά και την αδελφή τους.  

Ο Μιχαήλ Πάκκας έχει επιδοθεί σε ένα γραφειοκρατικό αγώνα, ενώ παράλληλα με τις πληγές να είναι ακόμη νωπές από την δολοφονία της συζύγου του προσπαθεί να συμπαρασταθεί στα ανήλικα παιδιά, τα οποία στην ιδέα και μόνο πως μπορεί να επιστρέψουν μόνα τους στην Γεωργία έχουν σοκαριστεί. «Έχω επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου και προσπαθώ να συμπαρασταθώ στα παιδιά τα οποία στην ιδέα ότι θα φύγουν από την Ελλάδα και την οικογενειακή τους στέγη έχουν σοκαριστεί και έχουν αγχωθεί πάρα πολύ» εξομολογείται στο protothema.

Ο ίδιος ζητά να αποδοθούν ευθύνες όπου πρέπει και τονίζει: «Θεωρώ ακατανόητη αυτή την απόφαση. Πιστεύω ότι πρέπει να επέμβουν κάποτε ανώτεροι και αρμόδιοι και να υπάρξει μια τιμωρία για αυτή την διοίκηση η οποία είναι όχι μόνο απρόσωπη αλλά αλλόκοτη. Δεν  είναι αυτή φυσιολογική συμπεριφορά δημόσιας διοίκησης απέναντι σε ορφανά παιδιά».

Τα δύο παιδιά μένουν με τον πατριό τους, την αδερφή τους και την γιαγιά τους στην Θεσσαλονίκη.  Όπως αποκάλυψαν στο protothema.gr άνθρωποι από το περιβάλλον της οικογένειας, ο πατριός τους δεν τα ξεχώρισε ποτέ και από την πρώτη στιγμή τα έχει σαν δικά του παιδιά. Με την οικογένεια να προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί και το κενό που άφησε πίσω της η 36χρονη δυσαναπλήρωτο, ο Μιχαήλ Πάκκας είναι αντιμέτωπος με έναν ακόμη εφιάλτη και προσπαθεί με κάθε μέσο να κρατήσει τα παιδιά στην Ελλάδα τα οποία η ελληνική πολιτεία τα στέλνει στην Γεωργία, μόνα τους!

Ανακάλεσαν και την άδεια διαμονής της δολοφονημένης Ντιάνας 


Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως το κράτος δεν ανακάλεσε μόνο τις άδειες διαμονής  των δύο παιδιών  αλλά και της νεκρής μητέρας τους, η οποία βρήκε φριχτό θάνατο από τα χέρια του αγγειοχειρούργου, ο οποίος  στην συμπληρωματική του απολογία επιχείρησε να υποστηρίξει  την εκδοχή του ιατρικού λάθους ως αιτία θανάτου της 36χρονης Ντιάνας.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά είχε αρνηθεί κάθε εμπλοκή στην υπόθεση, υποστήριζε ότι «τον παγίδευσαν» και πως ουδέποτε συναντήθηκε μαζί της το μοιραίο απόγευμα, παρά το προγραμματισμένο ραντεβού που είχαν για μία  επέμβαση ρουτίνας, ενώ υποδείκνυε ενόχους, φωτογραφίζοντας ακόμη και τον σύζυγο της άτυχης μεσίτριας. 

Η δικηγόρος του συζύγου της άτυχης Ντιάνας, Κυριακή Πακιρτζίδου, ανέφερε στο protothema.gr  «Δεν υπάρχουν λόγια, ειλικρινά. Το κράτος επιδεικνύει  πρωτοφανή αναλγησία σε δύο ανήλικα παιδιά τα οποία έχασαν την μητέρα τους από δολοφονική ενέργεια Έλληνα πολίτη, σε δημόσιο νοσοκομείο. Αντί να έχουν την συμπαράσταση του κράτους έφτασαν στο σημείο να θεωρούνται ανεπιθύμητα για την ελληνική επικράτεια και να τα διώχνουν. Τα αντιμετωπίζουν σαν να είναι άνθρωποι με καταδίκες, τους βάζουν σε μία κατηγορία στην οποία δεν ανήκουν. Είναι δύο ανήλικα παιδιά που ζουν 10 χρόνια στην Ελλάδα, που φοιτούν σε ελληνικά σχολεία, που η αδερφή τους έχει την ελληνική υπηκοότητα και ζει εδώ, ο πατριός τους ζει εδώ, αλλά είχαν την ατυχία να δολοφονηθεί με τον σκληρότερο τρόπο η μητέρα τους. Αναλγησία και παραλογισμός από το ελληνικό δημόσιο σε δύο ανήλικα παιδιά». 
Το χρονικό της υπόθεσης 

Η άτυχη 36χρονη μεσίτρια από την Θεσσαλονίκη είχε προγραμματισμένο ραντεβού στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης προκειμένου να πραγματοποιήσει κάποιες σκληρυντικές ενέσεις καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα με κιρσούς στα πόδια. Τα ίχνη της χάνονται και δεν επιστρέφει ποτέ από την επέμβαση ρουτίνας. Ο σύζυγός της ανησυχεί και αρχίζει να την αναζητεί, αλλά μάταια. Ο ίδιος δηλώνει την εξαφάνιση της στις 27 Απριλίου. Έκτοτε ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό της.

Για την υπόθεση της εξαφάνισης της 36χρονης , μητέρας τριών παιδιών, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής είχαν από την πρώτη στιγμή ενδείξεις ότι πρόκειται για υπόθεση ανθρωποκτονίας και όχι εξαφάνισης. Για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν το παζλ έπρεπε να εντοπίσουν το πτώμα της άτυχης γυναίκας.   Μόλις βρέθηκε το πτώμα της 36χρονης σε ρέμα στο Παλιούρι, ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Οι αστυνομικοί  συνέλαβαν τον 38χρονο και ξεκίνησαν τη μεταφορά του στη Θεσσαλονίκη.  Από τη στιγμή που ο σύζυγος της 36χρονης είχε δηλώσει την εξαφάνισή της, η Αστυνομία στράφηκε στον 38χρονο αγγειοχειρουργό. Ο 38χρονος γιατρός μετά την πράξη στην οποία φέρεται να προέβη αποφάσισε να μεταβεί στην Αθήνα, όπου και κατάγεται. Οι αστυνομικοί έγιναν σκιά του και περίμεναν να κάνει ένα λάθος. Το λάθος του αγγειοχειρουργού έγινε όταν δήλωσε στους αστυνομικούς πως το βράδυ της 26ης Απριλίου, μετέβη στην οικία του, στο Πανόραμα. Από τις πληροφορίες που συνέλεξαν οι αστυνομικοί προέκυπτε ότι ο 38χρονος... δεν πήγε στο Πανόραμα, αλλά στην Χαλκιδική. Κάμερες παρακολούθησης δείχνουν το όχημα του αγγειοχειρουργού να κατευθύνεται προς Χαλκιδική και να επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας. Ο ίδιος αρχικά στην κατάθεσή του υποστήριζε πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, πως τον «παγίδευσαν», πως ουδέποτε συναντήθηκε μαζί της το μοιραίο απόγευμα, παρά το προγραμματισμένο ραντεβού που είχαν για μία  επέμβαση ρουτίνας, ενώ υποδείκνυε ενόχους, φωτογραφίζοντας ακόμη και τον σύζυγο της άτυχης μεσίτριας. Μετά τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, τις καταθέσεις συναδέλφων του , τα αποτελέσματα DNA  και πλήθος επιβαρυντικών στοιχείων που δεν του άφηναν κανένα περιθώριο και τον «έκαιγαν», ο ίδιος υποστήριξε πως η Ντιάνα «του έμεινε στα χέρια» και κατέθεσε αίτημα για συμπληρωματική απολογία. Το αίτημά του έγινε δεκτό από την ανακρίτρια και ο αγγειοχειρούργος επιχείρησε να υποστηρίξει την εκδοχή του ιατρικού λάθους ως αιτία θανάτου της 36χρονης Ντιάνας. Ωστόσο για ακόμη μία φορά δεν απάντησε σε κρίσιμα ερωτήματα της ανάκρισης.   
ΣΧΟΛΙΑ (19)

Aman

Πατέρας των παιδιών ζει στη Γεωργία!η μητέρα τούς δεν είχε ελληνική ταυτότητα ακόμα,παιδιά χάσανε άδεια παραμονής.μπορούν να ξανακάνουν αδερφή τούς είναι γεννημένη από Έλληνα πατέρα!!!

ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΤΕΡΑΣ; ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΧΕΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΕΠΙΜΕΛΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΡΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Αλεξ

η αδεια διαμονης δεν δημιουργει υποχρεωση διαμονης, ουτε θιγει θεματα εκπροσωπησης η επιμελειας ανηλικων.

Γιάννης

Η μάνα θάφτηκε στην Ελλάδα η την έστειλαν και αυτή στη Γεωργία; Δεν έχω λόγια για την Ελλάδα

Κώστας

Τα παιδιά τώρα που πέθανε η μάνα κανονικά δε πάνε στον πατέρα;Με τον πατριο θα μείνουν;

Theodore

Σε άλλη Χώρα,με άλλη γλώσσα;Αυτά εδώ μεγάλωσαν,εδώ έχουν το ετεροθαλές αδελφάκι τους,τον πατριό που τα έχει για παιδιά του.Αυτόν ξέρουν για πατέρα.Τι αλητείες είναι αυτές;

Oι αλήτες

Του ρουβικωνα σπάνουν διαλυουν τα πάντα Πακιστανοί τα ίδια Αλβανοί κάνουν στο στρατό τον αετό της μεγάλης Αλβανίας αλλά μένουν στο Ελλαδιστάν. Αυτά τα παιδιά που μαθαίνουν την ελληνική γλώσσα την ιστορία της Ελλάδας δεν έχουν πειράξει κανέναν χάσανε κ την μητέρα τους από έναν γιατρό τον οποίο το κράτος δεν είχε κάνει κάποιο έλεγχο για το τι έκανε εκεί λες κ ήταν στο τσιφλίκι του στο νοσοκομείο , πρέπει να φύγουν. Άι σιχτηρ Ελλαδιστάν !

αμεση αντιληψη

Οι Γεωργιανοι στη Γεωργια γελανε με τα χαλια μας. Η μητερα της μεσιτριας και γιαγια των παιδιων, υπηκοος Γεωργιας, που απελευνεται μαζι με τα ανηλικα και την ..νεκρη κορη της, ειναι χαρακτηρισμενη, με επισημα εγγραφα, τοσο απο την πρωην Σοβιετικη Ενωση οσο και απο την Γεωργια ως αμιγως Ελληνικης!!! (και ουδολως Γεωργιανης) εθνικοτητας. Η Γεωργια και η Σοβιετικη Ενωση το γνωριζει, η Ελλαδα οχι.

Μαρι2

Τι λες βρε αν είχε ελληνική υπηκοότητα τι την θέλει την άδεια παραμονής ;ποοοο iq ραδικιού

Έλληνας πολίτης

Μόνο και μόνο επειδή έλληνας στο γένος και έλληνας πολίτης με τις ενεργειές του άφησε τα 2 παιδάκια χωρίς την μάνα τους θα έπρεπε το ελληνικό κράτος να έχει την τσίπα να τα αφήσει να μεγαλώσουν μαζί με το αδερφάκι τους. Λίγη ντροπή σε αυτή την χώρα.

@

Έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα και είναι ευαισθητη η υπόθεση. Αλλά αν υπήρχε κράτος δικαίου θα είχε βγάλει πόρισμα και το νοσοκομείο ήδη. Ο Πολάκης κ σια, νοιάζονται την δικαιοσύνη για αυτά και μόνο που τους εξυπηρετούν.

Και

για τα εκατοντάδες χιλιάδες λάθροπακια που τρώνε και πίνουν τζάμπα δεν υπάρχει νόμος να ξεκουμπιστουν; Η μήπως οταν υπάρχει γερή μάσα για τα ανθελληνικά αναρχοκομουνια ο νόμος δεν εφαρμόζεται;

μπετοβλακας

βάλε φουμο μπες σε ένα φουσκωτο και βγες Λαθρονησι.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης