Συλλήψεις φυγόποινων σε όλη την Ελλάδα

Συλλήψεις φυγόποινων σε όλη την Ελλάδα

Αστυνομικές επιχειρήσεις σε Βάρδα, Ιωάννινα, Πάτρα, Κάτω Αχαΐα, Αίγιο


Οι αστυνομικοί του τμήματος Βάρδας που έκαναν έλεγχο σε έναν 38χρονο Έλληνα στη Μαγούλα Ηλείας, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας για παράβαση του νόμου περί επιταγών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 15 μηνών και χρηματική ποινή 2.000 ευρώ. Έτσι, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα.

Στα Ιωάννινα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 49χρονος από το Μπανγκλαντές, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά για πλαστογραφία και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών.

Στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας μια 44χρονη Ελληνίδα μετά από έλεγχο που της έγινε, όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης επτά μηνών.

Στα Ιωάννινα, συνελήφθη σ από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 46χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παραβίαση της υποχρέωσης διατροφής, με ποινή φυλάκισης επτά μηνών. 

Στην Κάτω Αχαΐα, αστυνομικοί του τοπικού τμήματος συνέλαβαν μια 46χρονη Ελληνίδα όταν της έκαναν έλεγχο από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας για παράβαση του νόμου περί επιταγών, με ποινή κράτησης πέντε μηνών.

Στο Αίγιο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 27χρονος Αλβανός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης